Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі, передають Патріоти України
Існує один несподіваний компонент, який у більшості кулінарів-аматорів не асоціюється з картопляними оладками. Однак цей продукт не тільки покращує зовнішній вигляд дерунів, але й робить страву набагато смачнішою.
Як тільки ви перетворили сиру картоплину в кашоподібну масу, додайте до неї 2-3 чайні ложки молока. Важливо, щоб напій не був холодним. Інгредієнт має бути теплим чи навіть дуже гарячим. Молоко принесе чимало користі. По-перше, воно не дасть тертому овочу потемніти.
Іншими словами, не виникне такої поширеної неприємної ситуації, коли картопля перетворюється на неапетитну синю масу. По-друге, напій зробить готову страву набагато смачнішою. Деруни набудуть цікавого молочно-вершкового присмаку, який підкреслить основні аромати. Таким чином, додатковий компонент зробить їх золотистими, апетитними на вигляд і неймовірно смачними.
Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...
Кімнатні рослини є природними очищувачами повітря, які можуть допомогти позбавити ваш будинок від забруднюючих речовин, таких як вуглекислий газ, який з часом накопичується до нездорового рівня, передають Патріоти України. Британський експерт із садівн...