
Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі, передають Патріоти України
Існує один несподіваний компонент, який у більшості кулінарів-аматорів не асоціюється з картопляними оладками. Однак цей продукт не тільки покращує зовнішній вигляд дерунів, але й робить страву набагато смачнішою.
Як тільки ви перетворили сиру картоплину в кашоподібну масу, додайте до неї 2-3 чайні ложки молока. Важливо, щоб напій не був холодним. Інгредієнт має бути теплим чи навіть дуже гарячим. Молоко принесе чимало користі. По-перше, воно не дасть тертому овочу потемніти.
Іншими словами, не виникне такої поширеної неприємної ситуації, коли картопля перетворюється на неапетитну синю масу. По-друге, напій зробить готову страву набагато смачнішою. Деруни набудуть цікавого молочно-вершкового присмаку, який підкреслить основні аромати. Таким чином, додатковий компонент зробить їх золотистими, апетитними на вигляд і неймовірно смачними.
Кожна людина сприймає світ по‑своєму - крізь власний досвід, емоції та переконання. Саме тому в одному й тому ж зображенні різні люди можуть побачити зовсім різні речі. Цей простий психологічний тест допоможе зазирнути у підсвідомість і зрозуміти, які ...
Нове дослідження вказує на солодкі напої як на фактор, що підвищує ризик розвитку колоректального раку, особливо його четвертої стадії, передають Патріоти України. Дослідження ще потребує додаткової перевірки, але сигнал зрозумілий: надмірний цукор мож...