Ароматні та золотаві деруни з хрусткою скоринкою – це улюблена страва багатьох дорослих та дітей. Страва стає ще краще, якщо додати до неї трохи зелені та сметани, а деякі готують оладки з картоплі з додаванням м’яса і так, щоб виходив більш ситний перекус, передають Патріоти України.
Але при цьому не кожен кулінар-початківець може приготувати тісто таким чином, щоб при в процесі воно не темніло.
Натуральний колір картоплі можна зберегти за допомогою деяких хитрощів. Господині рекомендують натерти для дерунів цибулю. Овочі треба викладати шарами.
Якщо хочеться обійтися без цибулі, можна розвести у воді трохи лимонного соку або лимонної кислоти, а потім додати в масу. На один кілограм тіста буде достатньо столової ложки цього продукту.
Також тісто точно не потемніє, якщо додати молочний продукт. Усього одна столова ложка вершків, сметани або йогурту зробить деруни більш апетитними.
Деякі господині замість борошна додають картопляний крохмаль до тіста, щоб зберегти апетитний колір.
Більшість людей звикли зберігати овочі та фрукти на нижній полиці холодильника, вважаючи, що там для них ідеальне місце. Але насправді це велика помилка, яка може призвести до швидкого псування продуктів. Холодильник має різні температурні зони, і кожн...
Дуже складно виявити рак. Однак виявляється, є перші ознаки, які можуть допомогти в цьому. Деякі з них проявляються лише зранку, хоча ці симптоми часто ігнорують. Які ознаки раку в організмі — читайте в матеріалі ТСН.ua. В India Times повідомили про пе...