Ароматні та золотаві деруни з хрусткою скоринкою – це улюблена страва багатьох дорослих та дітей. Страва стає ще краще, якщо додати до неї трохи зелені та сметани, а деякі готують оладки з картоплі з додаванням м’яса і так, щоб виходив більш ситний перекус, передають Патріоти України.
Але при цьому не кожен кулінар-початківець може приготувати тісто таким чином, щоб при в процесі воно не темніло.
Натуральний колір картоплі можна зберегти за допомогою деяких хитрощів. Господині рекомендують натерти для дерунів цибулю. Овочі треба викладати шарами.
Якщо хочеться обійтися без цибулі, можна розвести у воді трохи лимонного соку або лимонної кислоти, а потім додати в масу. На один кілограм тіста буде достатньо столової ложки цього продукту.
Також тісто точно не потемніє, якщо додати молочний продукт. Усього одна столова ложка вершків, сметани або йогурту зробить деруни більш апетитними.
Деякі господині замість борошна додають картопляний крохмаль до тіста, щоб зберегти апетитний колір.
Пам’ять - одна з найцінніших функцій людини. Страх втратити здатність впізнавати близьких або пам’ятати важливі моменти змушує багатьох замислюватися про те, як зберегти здоров’я мозку, передають Патріоти України. Дедалі більше уваги вчені та лікарі пр...
Ваш ранковий напій - не випадковість. Він показує ваші життєві принципи, золоті правила та те, як вас сприймають оточуючі. Що ви оберете: чай, матча чи каву? Ваш вибір може багато розповісти про вашу особистість, передають Патріоти України. Якщо ви від...