
Кожна друга господиня знає, що гіршого не буває, ніж тонкі млинці, які до сковорідки липнуть і рвуться. Щоб таких казусів не було, треба знати, що додати в тісто, передають Патріоти України
Перше, що треба запам‘ятати, що тонкі млинці треба смажити на дуже добре розігрітій сковороді. Вона може бути чавунна чи антипригарна, але обов’язково перед першим млинцем змащена олією або салом.
У саме тісто теж рекомендуємо додати пару столових ложок олії (на 2 літри тіста). Для того, щоб млинці були еластичні, бажано тісто заварити. Просто замініть 1/3 рідини по рецепту окропом.
Ще одна порада: не варто додавати надто багато цукру, краще регулюйте солодкість начинкою або медом, варенням, згущеним молоком.
Уявіть, що заходите в конференц-зал. Ваш керівник уже сидить на чолі столу, а всі інші місця - порожні. Який стілець ви оберете? На перший погляд проста ситуація, але популярний психологічний тест стверджує: ця дрібниця може багато сказати про характе...
Багато власників котів помічають: кішка обіймає руку чи ногу лапками, м’яко притягує до себе, але не випускає кігтів. Жест насправді має кілька важливих значень, які допоможуть краще зрозуміти свого пухнастика та посилити з ним емоційний зв’язок, перед...