Що додати в тісто на тонкі млинці, щоб не рвалися і не прилипали

Кожна друга господиня знає, що гіршого не буває, ніж тонкі млинці, які до сковорідки липнуть і рвуться. Щоб таких казусів не було, треба знати, що додати в тісто, передають Патріоти України

Перше, що треба запам‘ятати, що тонкі млинці треба смажити на дуже добре розігрітій сковороді. Вона може бути чавунна чи антипригарна, але обов’язково перед першим млинцем змащена олією або салом.

У саме тісто теж рекомендуємо додати пару столових ложок олії (на 2 літри тіста). Для того, щоб млинці були еластичні, бажано тісто заварити. Просто замініть 1/3 рідини по рецепту окропом.

Ще одна порада: не варто додавати надто багато цукру, краще регулюйте солодкість начинкою або медом, варенням, згущеним молоком.

Як вибрати ідеальний iPad у 2025 році: гід від Foxtrot

вівторок, 25 листопад 2025, 18:17

Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...

Бережіться! ТОП-5 звичок, які погіршують зір

вівторок, 25 листопад 2025, 17:50

Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...