
Кожна друга господиня знає, що гіршого не буває, ніж тонкі млинці, які до сковорідки липнуть і рвуться. Щоб таких казусів не було, треба знати, що додати в тісто, передають Патріоти України
Перше, що треба запам‘ятати, що тонкі млинці треба смажити на дуже добре розігрітій сковороді. Вона може бути чавунна чи антипригарна, але обов’язково перед першим млинцем змащена олією або салом.
У саме тісто теж рекомендуємо додати пару столових ложок олії (на 2 літри тіста). Для того, щоб млинці були еластичні, бажано тісто заварити. Просто замініть 1/3 рідини по рецепту окропом.
Ще одна порада: не варто додавати надто багато цукру, краще регулюйте солодкість начинкою або медом, варенням, згущеним молоком.
Нове дослідження, опубліковане на початку жовтня в журналі Nature Communications, показало: творчі інтереси та активна залученість у хобі прямо пов’язані з повільнішим старінням мозку. передають Патріоти України. У проєкті взяли участь 1472 людини, і в...
Звичний білий хліб, який багато хто з нас вживає кожного дня, насправді не такий корисний, як здається. У ньому часто міститься багато цукру, а очищене борошно позбавлене цінних мінералів, клітковини та мікроелементів, передають Патріоти України. Це вс...