
Це тісто універсальне, адже підходить для всіх видів вареників із будь-якою начинкою (солодкою і солоною) та для пельменів. Працювати з таким тістом - одне задоволення, адже не треба додавати борошно під час ліплення, передають Патріоти України.
Тісто готується просто. У каструлі доведіть до кипіння 180 мл рідини (90 мл води + 90 мл молока). Додайте 1 ч. л. солі та зніміть з вогню.
У миску насипте 280 г борошна, зробіть рукою ямочку та додайте 2 ст. л. олії.
Влийте гарячу воду з молоком до борошна і замісіть тісто. Спочатку ложкою, а потім руками. Тісто буде теплим, приємним на дотик. Добре ліпиться, не прилипає і тримає форму у виробах.
Саме окріп робить тісто заварним і готовим до ліплення без борошна.
Оптичні ілюзії дедалі частіше стають інструментом для легких психологічних тестів. Вони не претендують на науковість, але дозволяють поглянути на себе під новим кутом. Один із таких візуальних експериментів стрімко набрав популярності в соцмережах. Див...
Довгі години перед комп’ютером, домашні офіси без зручних крісел і мінімум руху стали новою реальністю сучасного світу. Лікарі попереджають про небезпечні наслідки малорухливого способу життя, передають Патріоти України. Звичка тривалого сидіння може в...