Що додати в тісто, щоб воно було довше м’яким після випікання

Відразу з духовки пиріжки та булочки виглядають такими апетитними. Вони чудові. Прикро, що на другий день випічка починає черствіти. Щоб цього не сталося, є кулінарна хитрість. Вона полягає в додаванні на етапі вимішування тіста одного інгредієнта. Читайте про це детальніше далі в статті.

Подробиці

Щоб тісто довший час могло залишатися м’яким після випікання, потрібно додати інгредієнт, який може забезпечити такий ефект. Ним повинен бути пшеничний крохмаль.

Забезпечити м’якість може ще один інгредієнт — житнє борошно. На цьому вибір способів покращити випічку не завершується. Зробити її пухкою та високою може ще один інгредієнт — мінеральна газована вода. Трохи капніть в неї лимонного соку.

Ще один важливий момент стосується яєць. Так, вони сприяють тому, що випічка швидко черствіє. Щоб цього не було, потрібно зменшити кількість яєць в тісті. Принаймні не треба класти більше, ніж вказано в певному рецепті. Як варіант, яйця треба розібрати на білки та жовтки. В тісто покласти тільки жовтки. Якість тіста від цього тільки покращиться.

Ефект здивує! Вчені розповіли про фрукт, який здатний підняти настрій

середа, 18 червень 2025, 23:10

Цікаво, що один добре відомий всім фрукт вже через 4 дні вживання допомагає покращити настрій. Проте, відзначають дієтологи, не слід покладатися лише на харчування. Крім цього, під час дослідження було виявлено один важливий нюанс, передають Патріоти У...

Як зробити $10K на дейтингу, якщо ти не хочеш клоачити та фармити

середа, 18 червень 2025, 14:34

Ніша дейтингу досі здатна приносити хороші гроші тим людям, які готові витратити достатню кількість часу та зусиль на те, щоб визначитися зі способами просування майданчика для онлайн-знайомств. Багато новачків думають, ніби в цій ніші, заробіток насам...