Що додати в тісто, щоб воно було довше м’яким після випікання

Відразу з духовки пиріжки та булочки виглядають такими апетитними. Вони чудові. Прикро, що на другий день випічка починає черствіти. Щоб цього не сталося, є кулінарна хитрість. Вона полягає в додаванні на етапі вимішування тіста одного інгредієнта. Читайте про це детальніше далі в статті.

Подробиці

Щоб тісто довший час могло залишатися м’яким після випікання, потрібно додати інгредієнт, який може забезпечити такий ефект. Ним повинен бути пшеничний крохмаль.

Забезпечити м’якість може ще один інгредієнт — житнє борошно. На цьому вибір способів покращити випічку не завершується. Зробити її пухкою та високою може ще один інгредієнт — мінеральна газована вода. Трохи капніть в неї лимонного соку.

Ще один важливий момент стосується яєць. Так, вони сприяють тому, що випічка швидко черствіє. Щоб цього не було, потрібно зменшити кількість яєць в тісті. Принаймні не треба класти більше, ніж вказано в певному рецепті. Як варіант, яйця треба розібрати на білки та жовтки. В тісто покласти тільки жовтки. Якість тіста від цього тільки покращиться.

Варто їсти, якщо хочете будете довгожителем! Ось в якій рибі дуже багато заліза

вівторок, 4 березень 2025, 6:56

В Україні риба – не менш улюблена страва, ніж сало. Одні види ми їмо щодня, інші готуємо до святкового столу. Проте є особлива риба, яка чудово пасує до будь-якої нагоди, адже має неперевершений смак і надзвичайну користь для здоров'я. Дієтологи радять...

Це того варте! Що буде, якщо відмовитися від газованої води

вівторок, 4 березень 2025, 5:40

Відмова від газованої води може мати кілька позитивних ефектів на здоров'я, оскільки газовані напої часто містять багато цукру, кислоти та штучних добавок. Ось що може статися, якщо ви відмовитесь від газованої води, передають Патріоти України. Газован...