Що додати в воду, щоб пил не сідав - досвідчені господині розкрили секрет

Пил не тільки псує естетичний вигляд кімнати, але і згубно впливає на здоров'я. Всім хочеться дихати свіжим і чистим повітрям, а коли в будинку є діти це стає ще більшою проблемою, передають Патріоти України

Чим витирати пил, щоб він менше сідав - простий спосіб

Для прибирання пилу найкраще підходять мікрофіброві ганчірки або щітки. Вони краще притягують дрібні частинки бруду за рахунок електростатичних властивостей.

У той же час, пір'яні мітелочки і ганчірки зі звичайної тканини просто перекидають пил на інше місце. Якщо в момент прибирання під рукою немає мікрофібрової ганчірки, то можна злегка намочити звичайну.

Засоби від пилу для меблів - що вибрати

Найпростіший спосіб - купити в магазині спеціальні засоби, в тому числі і поліроль, які не просто доглядають за поверхнями, але і відштовхують частинки пилу.

Якщо гості вже на порозі, а всі кошти закінчилися, можна розвести у воді трохи кондиціонера для білизни, злегка змочити їм ганчірку або розпорошити на поверхні і протерти. Для очищення скляних предметів побуту можна використовувати розчин води і оцту, або спеціальні засоби для очищення стекол.

Як правильно витирати пил - універсальний спосіб

Починати прибирання краще з верхніх поверхонь і просуватися вниз, щоб пил не осідав на вже очищені меблі. Не забувайте прати або міняти ганчірки, які використовуєте для прибирання.

Пам'ятайте, що в більшості випадків для позбавлення від пилу досить простої чистої води або злегка зволоженою ганчірки.

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...

Швидкий салат з картоплі та грибів для несподіваних гостей

середа, 1 травень 2024, 17:05

Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...