Навіть у досвідчених господарок інколи колір борщу залишає бажати кращого: замість насиченого червоного відтінку виходить бульйон помаранчевого кольору, передають Патріоти України.
Всім відомо, що колір залежить від буряків. Коренеплід надає особливого відтінку смаку і “відповідає” за колір. Тому продукт потребує особливої обробки. Яку основну помилку роблять господині при приготуванні борщу
Дехто забуває про те, що буряк повинен готуватися окремо. Часто його відправляють до загальної маси засмажки – цибулі, моркви та томатної пасти. Насичений червоний колір при цьому не вийде.
Інші ж і зовсім просто відправляють сирі буряки в каструлю з борщем, через що колір до кінця варіння просто зникає.
Деякі господині спочатку варять буряки прямо в шкірці, яку потім видаляють. Потім буряк подрібнюється на тертці і вирушає в сковорідку з олією.
У процесі обсмажування варто додати трохи цукру та томатної пасти. Після цього отримана маса додається до складу борщу.
Томатна паста з цукром допомагають “закріпити” колір, внаслідок чого борщ у тарілках виглядає неймовірно апетитно.
Майже кожен власник смартфона стикався з проблемою, коли батарея починає розряджатися буквально за кілька годин - навіть без активного користування, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Здається, телефон працює в нормальному режимі, але зар...
Багато людей не уявляють собі нічного відпочинку без свіжого повітря. Одні навіть взимку сплять із прочиненим вікном, інші ж переконані, що зачинена кімната - це запорука комфортного сну. То який варіант справді корисніший для здоров’я, передають Патрі...