Навіть у досвідчених господарок інколи колір борщу залишає бажати кращого: замість насиченого червоного відтінку виходить бульйон помаранчевого кольору, передають Патріоти України.
Всім відомо, що колір залежить від буряків. Коренеплід надає особливого відтінку смаку і “відповідає” за колір. Тому продукт потребує особливої обробки. Яку основну помилку роблять господині при приготуванні борщу
Дехто забуває про те, що буряк повинен готуватися окремо. Часто його відправляють до загальної маси засмажки – цибулі, моркви та томатної пасти. Насичений червоний колір при цьому не вийде.
Інші ж і зовсім просто відправляють сирі буряки в каструлю з борщем, через що колір до кінця варіння просто зникає.
Деякі господині спочатку варять буряки прямо в шкірці, яку потім видаляють. Потім буряк подрібнюється на тертці і вирушає в сковорідку з олією.
У процесі обсмажування варто додати трохи цукру та томатної пасти. Після цього отримана маса додається до складу борщу.
Томатна паста з цукром допомагають “закріпити” колір, внаслідок чого борщ у тарілках виглядає неймовірно апетитно.
Лимонна вода вранці - це популярний ритуал багатьох знаменитостей, як-от Жизель Бюндхен, Дженніфер Еністон та Наомі Кемпбелл. Але чи дійсно цей простий напій приносить користь здоров’ю і красі? Експерт, доктор аюрведичної медицини Вайдья Кальян Індукур...
Уявіть, що ви зайшли на кухню і бачите перед собою тарілку з фруктами. Ви тягнетеся до одного - навіть не замислюючись чому. Але психологи кажуть: саме цей вибір може багато розповісти про те, що в вас не подобається іншим людям, передають Патріоти Укр...