Сніданок завжди вважався найважливішим прийомом їжі протягом дня. Вчені виявили, що правильно підібрані продукти можуть знизити ризик інфаркту та інсульту, передають Патріоти України.
Як пише Independent, якщо замінити одне яйце на жменю горіхів, це знизить ризик розвитку серцево-судинних захворювань до 17%, діабету - на 18% і ранньої смерті - на 15%.
Для розуміння небезпеки варто зазначити, що лише у Великій Британії від хвороб серця щодня вмирає 460 людей і 48 000 - щороку.
Також було виявлено, що люди, які замінили 50 грамів обробленого м’яса (еквівалент ковбаси) бобовими мали на 23% менший ризик смерті від серцево-судинних захворювань або їхнього розвитку. У разі заміни такого продукту на горіхи, результат був ще кращий - 27%.
"Багато людей починають день з яйця або смаженого м’яса на сніданок, але результати цього аналізу свідчать про те, що краще замінити ці продукти рослинними. Також є докази того, що людям може бути корисно замінити м’ясо птиці рослинною їжею, хоча доказів заміни молочних продуктів мало", - зазначила доктор Сабріна Шлезінгер.
Водночас немає жодної користі у заміні риби та морепродуктів на рослинні варіанти. Це стосується й молочних продуктів.
Опанувати мистецтво швидкого охолодження автомобіля не так просто, адже у сучасних машинах є величезна кількість кнопок та функцій, про призначення яких ви інколи навіть не знаєте, передають Патріоти України. Британські експерти з компанії Jack Frost C...
Для тих, хто полюбляє каву, вона є чимось більшим, аніж просто напій. Це не лише можливість збадьоритися, а й справжній ритуал, спосіб життя і навіть "засіб втечі" від нудного співрозмовника, передають Патріоти України. При цьому деякі психологи вважаю...