Ми не можемо зупинити час, але можемо уповільнити процес старіння. Важливо забезпечити організм необхідними поживними речовинами – саме вони підтримують молодість шкіри та клітин, передають Патріоти України.
Чорниця містить калій, бета-каротин, лютеїн, марганець, цинк і вітаміни C, B5, E та K. Вона багата антиоксидантами – полiфенолами, танінами та антоціанами, які уповільнюють старіння та борються зі вільними радикалами. Крім того, чорниця має протизапальні властивості, покращує роботу судин і зміцнює пам’ять.
Зелений чай – джерело вітамінів C, B, E, K, мінералів (цинк, марганець, кальцій, калій), полiфенолів і катехінів. Катехіни – потужні антиоксиданти, які захищають шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів допомагають зменшити об’єм жирових клітин. Якщо класичний зелений чай здається занадто гірким, можна обрати ароматизовані варіанти або матчу.
Авокадо багатий на вітаміни C, E, K, групи B та фолієву кислоту, а також на мононенасичені жири (омега-9) і поліненасичені жири (омега-3 та омега-6). Цей фрукт містить нікотинамідмононуклеотид (NMN) – похідне вітаміну B3, що має антивікові властивості.
Лосось, скумбрія, сардини, мідії та креветки – джерела легкозасвоюваного білка та омега-3 жирних кислот. Вони підтримують імунітет, знижують «поганий» холестерин і мають протизапальну дію, що особливо корисно для шкіри.
Мигдаль, волоські горіхи та інші містять ненасичені жири та антиоксидант вітамін E, який відновлює тканини шкіри, підтримує її зволоженість та створює бар’єр проти ультрафіолету.
Яйця – джерело вітамінів A і E, мінералів та незамінних амінокислот. Вони підтримують еластичність шкіри та захищають від негативного впливу навколишнього середовища. Включивши ці продукти у свій раціон, ви не лише підтримуєте красу та молодість шкіри, а й загальне здоров’я організму.
У народі кажуть, що в жодному разі не можна спостерігати за похороном через вікно, бо нібито можна накликати біду, передають Патріоти України. Священник Православної церкви України Олексій Філюк пояснив, чому не варто спостерігати за похоронною процесі...
Вчені, які досліджують щастя, створили так звану криву щастя, яка показує, коли ми найбільш задоволені життям, а коли - найнесщасніші. Результати вражають, передають Патріоти України. . Професор Девід Бланчфлауер, британський економіст з Дартмутського...