Що можна використовувати замість яєць під час приготування сирників: ТОП-3 найкращих варіанти

Традиційно сирники готують з додаванням до тіста яєць. Та професіонали стверджують, що цей продукт можна сміливо замінити. І ось три варіанти, передають Патріоти України.

Якщо у вас немає під рукою яєць, але хочеться приготувати смачні сирники, ось три варіанти, чим можна замінити ці продукти без втрати смакових та інших якостей страви.

Банани

Банани часто використовують як альтернативу курячим яйцям. Їх навіть можна зустріти в різних рецептах веганської та пісної випічки.

Щоб приготувати сирники без яєць, які не будуть розвалюватися під час смаження, варто взяти на 400 г сиру один середній банан. Краще брати фрукт, який вже переспів і трішки почорнів.

Спочатку за допомогою виделки перетворіть банан у пюре, а потім змішайте з сиром. Після цього можна ввести всі інші компоненти і починати смажити сирники.

Манна крупа

Багато хто завжди додає цей компонент до сирників і зовсім не використовує яйця. Справа в тому, що манку можна назвати чудовою альтернативою яйцям, але вона також може замінити пшеничне борошно. З манною крупою сирники виходять пишними та м'якими. Беріть по одній столовій ложці манки на кожні 100 г сиру.

Вівсянка

Вівсянку також можна використовувати замість яєць під час приготування смачних та, головне, корисних для здоров'я, сирників. Вівсянка чудово скріплює інші компоненти страви. За наявності можна використовувати вівсяне борошно або просто перемеліть вівсяні пластівці за допомогою блендера.

Вівсянку також можна використовувати замість пшеничного борошна, щоб зробити страву ще більш корисною та дієтичною. Не забудьте готувати такі сирники не на сковороді з використанням олії, а в духовц

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...