
В основі борщу, як відомо, м’ясний бульйон та овочі, проте багато господинь хочуть зробити смак більш насиченим і додають спеції. Саме спеції додають насичений запах страві і роблять яскравіший смак, передають Патріоти України.
Але треба бути обережним, оскільки не всі приправи підходять для цієї страви.
Однією невірною спецією легко зіпсувати борщ. Щоб борщ не вийшов занадто кислим чи гострим, не варто використовувати гвоздику, корицю чи інші прянощі.
Також краще забути про добавки з іншої кухні, наприклад, корейської. Такі спеції можна додати до салату або до м’яса.
Починаючі господині можуть використовувати для борщу хмелі-сунелі. Ця улюблена багатьма спеція справді підходить до різних страв, але тільки не до борщу.
Не можна додавати свіжий або сухий імбир у каструлю з борщем. Якщо є бажання, його краще подати на окремій тарілці.
Звичайно, краще додати сіль у борщ, а також розбавити страву зеленню. Це не тільки розбавить смак і зробить його цікавішим, а й зовні зробить борщ привабливішим.
При цьому варто пам’ятати, що не слід додавати усі трави одночасно. Наприклад, до борщу зі свининою чи куркою більше підійде кріп, а петрушка ідеально підкреслить смак борщу з яловичиною.
Зелень можна додавати свіжу та суху, заморожену, консервовану.
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.