Що не можна додавати до борщу - помилки, яких припускаються господині

В основі борщу, як відомо, м’ясний бульйон та овочі, проте багато господинь хочуть зробити смак більш насиченим і додають спеції. Саме спеції додають насичений запах страві і роблять яскравіший смак, передають Патріоти України.

Подробиці

Але треба бути обережним, оскільки не всі приправи підходять для цієї страви.

Однією невірною спецією легко зіпсувати борщ. Щоб борщ не вийшов занадто кислим чи гострим, не варто використовувати гвоздику, корицю чи інші прянощі.

Також краще забути про добавки з іншої кухні, наприклад, корейської. Такі спеції можна додати до салату або до м’яса.

Починаючі господині можуть використовувати для борщу хмелі-сунелі. Ця улюблена багатьма спеція справді підходить до різних страв, але тільки не до борщу.

Не можна додавати свіжий або сухий імбир у каструлю з борщем. Якщо є бажання, його краще подати на окремій тарілці.

Звичайно, краще додати сіль у борщ, а також розбавити страву зеленню. Це не тільки розбавить смак і зробить його цікавішим, а й зовні зробить борщ привабливішим.

При цьому варто пам’ятати, що не слід додавати усі трави одночасно. Наприклад, до борщу зі свининою чи куркою більше підійде кріп, а петрушка ідеально підкреслить смак борщу з яловичиною.

Зелень можна додавати свіжу та суху, заморожену, консервовану.

Дачникам на замітку! Як збільшити урожай огірків у рази

п’ятниця, 18 квітень 2025, 13:05

Ранньовесняні роботи на городі набирають обертів, і особливе місце серед них займає вирощування огірків. Щоб насолоджуватися рясним урожаєм у майбутньому сезоні, садівники повинні пам’ятати про регулярне підживлення цих овочів. Щоб огірки вражали своїм...

Не робіть помилок! ТОП-5 звичок, які повільно вбивають здоров’я

п’ятниця, 18 квітень 2025, 12:00

Ми звикли думати, що наше здоров’я залежить від харчування, наявності хвороб чи стресів. Та насправді наш організм щодня стикається з підступнішими ворогами — звичками, які здаються нешкідливими на перший погляд. Однак саме вони мають ефект накопичення...