Що не можна додавати до борщу - помилки, яких припускаються господині

В основі борщу, як відомо, м’ясний бульйон та овочі, проте багато господинь хочуть зробити смак більш насиченим і додають спеції. Саме спеції додають насичений запах страві і роблять яскравіший смак, передають Патріоти України.

Подробиці

Але треба бути обережним, оскільки не всі приправи підходять для цієї страви.

Однією невірною спецією легко зіпсувати борщ. Щоб борщ не вийшов занадто кислим чи гострим, не варто використовувати гвоздику, корицю чи інші прянощі.

Також краще забути про добавки з іншої кухні, наприклад, корейської. Такі спеції можна додати до салату або до м’яса.

Починаючі господині можуть використовувати для борщу хмелі-сунелі. Ця улюблена багатьма спеція справді підходить до різних страв, але тільки не до борщу.

Не можна додавати свіжий або сухий імбир у каструлю з борщем. Якщо є бажання, його краще подати на окремій тарілці.

Звичайно, краще додати сіль у борщ, а також розбавити страву зеленню. Це не тільки розбавить смак і зробить його цікавішим, а й зовні зробить борщ привабливішим.

При цьому варто пам’ятати, що не слід додавати усі трави одночасно. Наприклад, до борщу зі свининою чи куркою більше підійде кріп, а петрушка ідеально підкреслить смак борщу з яловичиною.

Зелень можна додавати свіжу та суху, заморожену, консервовану.

Може постраждати телевізор, холодильник та бойлер: Як підготувати техніку до відключень світла

субота, 28 вересень 2024, 0:10

Українцям варто захистити свою техніку через можливі стрибки напруги під час нових відключень. Бажано не лише вимикати телевізор, холодильник, бойлер та іншу техніку з розеток, а й встановити реле напруги, передають Патріоти України. Про це йдеться у м...

Жінкам на замітку! Які неочевидні ознаки того, що ви дуже подобаєтеся чоловікові

п’ятниця, 27 вересень 2024, 18:49

Іноді жінка не розуміє, чи подобається чоловікові, бо він відверто про це не говорить, а запитати прямо не наважується або не має такої можливості, передають Патріоти України. Чоловік зазвичай соромиться зізнатися, що йому подобається жінка, бо не звик...