Що не можна додавати в банки з огірками, щоб вони були хрусткими та смачними - лише один інгредієнт

Консервовані огірки - закуска, яку люблять та вміють готувати практично всі господині. Для того, щоб банки з огірками не вибухали, потрібно їх добре помити і обов'язково стерилізувати, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами від кулінарів, які розповіли, що не варто додавати в банки з огірками, щоб вони були хрусткими та смачними.

На думку кулінарів, саме часник може стати причиною зіпсованих маринованих огірків. Це не означає, що часник не потрібно взагалі використовувати при консервації огірків, але потрібно використовувати трохи, щоб огірки не стали м'якими!

Кулінари радять додавати все ж таки часник, але наприклад, на трилітрову банку достатньо буде 1 зубчика. Якщо ви хочете, щоб огірки були дуже хрусткими і пружними, додайте обов'язково дубове або смородинове листя!

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...