Консервовані огірки - закуска, яку люблять та вміють готувати практично всі господині. Для того, щоб банки з огірками не вибухали, потрібно їх добре помити і обов'язково стерилізувати, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами від кулінарів, які розповіли, що не варто додавати в банки з огірками, щоб вони були хрусткими та смачними.
На думку кулінарів, саме часник може стати причиною зіпсованих маринованих огірків. Це не означає, що часник не потрібно взагалі використовувати при консервації огірків, але потрібно використовувати трохи, щоб огірки не стали м'якими!
Кулінари радять додавати все ж таки часник, але наприклад, на трилітрову банку достатньо буде 1 зубчика. Якщо ви хочете, щоб огірки були дуже хрусткими і пружними, додайте обов'язково дубове або смородинове листя!
Автомобілістів закликали покласти чайні пакетики у свій автомобіль, оскільки звичайний кухонний продукт відіграє вирішальну роль у вирішенні серйозних проблем під час водіння, передають Патріоти України. Ці предмети допоможуть ввібрати вологу, зменшую...
Здорове та доглянуте волосся потребує правильного догляду не лише вдень, а й уночі. Деякі звички, які здаються безпечними, насправді шкодять структурі пасом, роблячи їх ламкими й слабкими, передають Патріоти України. Особливо важливо правильно доглядат...