Що не можна додавати в банки з огірками, щоб вони були хрусткими та смачними - лише один інгредієнт

Консервовані огірки - закуска, яку люблять та вміють готувати практично всі господині. Для того, щоб банки з огірками не вибухали, потрібно їх добре помити і обов'язково стерилізувати, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами від кулінарів, які розповіли, що не варто додавати в банки з огірками, щоб вони були хрусткими та смачними.

На думку кулінарів, саме часник може стати причиною зіпсованих маринованих огірків. Це не означає, що часник не потрібно взагалі використовувати при консервації огірків, але потрібно використовувати трохи, щоб огірки не стали м'якими!

Кулінари радять додавати все ж таки часник, але наприклад, на трилітрову банку достатньо буде 1 зубчика. Якщо ви хочете, щоб огірки були дуже хрусткими і пружними, додайте обов'язково дубове або смородинове листя!

Тональний крем – основа ідеальної шкіри обличчя

середа, 3 вересень 2025, 13:35

Візажисти знають, що ідеальний тон обличчя багато в чому – це не тільки здоров'я, а й якісно підібраний тональний крем. За допомогою продукту вдасться приховати недоліки, вирівняти рельєф і тон, а також візуально омолодити шкіру обличчя. Виробники проп...

Не робіть помилок! Як правильно встановити температурний режим у холодильнику

середа, 3 вересень 2025, 13:05

Існує безліч лайфхаків, що стосуються експлуатації холодильників. Якшо в ньому зберігаються продукти з яскраво вираженим запахом, позбутися його допомогає, наприклад", пакетик спитого чаю, передають Патріоти України. Також неприємний запах може з'явити...