
Консервовані огірки - закуска, яку люблять та вміють готувати практично всі господині. Для того, щоб банки з огірками не вибухали, потрібно їх добре помити і обов'язково стерилізувати, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами від кулінарів, які розповіли, що не варто додавати в банки з огірками, щоб вони були хрусткими та смачними.
На думку кулінарів, саме часник може стати причиною зіпсованих маринованих огірків. Це не означає, що часник не потрібно взагалі використовувати при консервації огірків, але потрібно використовувати трохи, щоб огірки не стали м'якими!
Кулінари радять додавати все ж таки часник, але наприклад, на трилітрову банку достатньо буде 1 зубчика. Якщо ви хочете, щоб огірки були дуже хрусткими і пружними, додайте обов'язково дубове або смородинове листя!
Психологічні тести, зокрема побудовані на оптичних ілюзіях, дедалі частіше використовують як доступний спосіб краще зрозуміти свою поведінку та реакції. Вони дозволяють швидко оцінити, які риси можуть переважати в різних життєвих ситуаціях, і допомагаю...
Християни східного обряду 16 грудня за новим стилем (29 грудня за старим) вшановує пам'ять старозавітного пророка Аггея, мученика Марина і цариці Феофанії. У народі - Агеїв день. За юліанським календарем - день пам'яті святого Іоана Мовчальника, єписко...