Що не можна додавати в банки з огірками, щоб вони були хрусткими та смачними - лише один інгредієнт

Консервовані огірки - закуска, яку люблять та вміють готувати практично всі господині. Для того, щоб банки з огірками не вибухали, потрібно їх добре помити і обов'язково стерилізувати, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами від кулінарів, які розповіли, що не варто додавати в банки з огірками, щоб вони були хрусткими та смачними.

На думку кулінарів, саме часник може стати причиною зіпсованих маринованих огірків. Це не означає, що часник не потрібно взагалі використовувати при консервації огірків, але потрібно використовувати трохи, щоб огірки не стали м'якими!

Кулінари радять додавати все ж таки часник, але наприклад, на трилітрову банку достатньо буде 1 зубчика. Якщо ви хочете, щоб огірки були дуже хрусткими і пружними, додайте обов'язково дубове або смородинове листя!

Треба всього 30 грамів на день - продукт, який очищає судини

неділя, 13 липень 2025, 18:35

Волоські горіхи - не просто смачний перекус, а справжній щит для вашого серця. Науковці довели, що регулярне вживання цього продукту може суттєво знизити рівень "поганого" холестерину й зміцнити серцево-судинну систему, передають Патріоти України. Досл...

Чи шкідливо пити кілька разів кип’ячену воду? Ось що кажуть фахівці

неділя, 13 липень 2025, 17:55

Багато хто вважає, що повторне кип’ятіння води - це велика помилка, яка шкодить здоров’ю. Але чи справді це так? Фахівці заспокоюють: вода, яку кип’ятили кілька разів протягом доби, не є небезпечною, передають Патріоти України. У мережі часто можна нат...