Що не можна класти до борщу? Помилки господинь, які не варто допускати

Про те, як правильно готувати класичний борщ, написано чимало статей. Однак мало кому відомо, які інгредієнти не варто використовувати, передають Патріоти України

Рецепти приготування борщу існують у багатьох народів, та всі вони, здебільшого, схожі між собою.

Подробиці

Якщо розбиратися більш детально, то навіть в Україні борщ готують по-різному, залежно від регіону.

Додають червоний болгарський перець, гриби та чорнослив, груші та квасолю, пампушки та грінки, фрикадельки та галушки.

То що тоді не можна класти в борщ?

Як виявилося, нічого спільного з класичним борщем не має страва, приготовлена з сосисками, морепродуктами та рибою.

Правильніше назвати таку страву супом з буряка з рибою (або сосисками).

Жодної риби та напівфабрикатів у борщі бути не повинно, відзначають професіонали, які варять справжній борщ виключно зі справжнім м’ясом.

Крім того, не варто класти в червоний борщ гречку, баклажани, кабачки або хоча б не називайте те, що зварили з цими інгредієнтами, борщем.

У той же час допускаються деякі відступи щодо використання капусти – білокачанну можна замінити пекінською.

Також не буде претензій до господинь, які додають у страву свіжі чи сушені гриби.

А ви це знали? Чи можна солити картоплю під час смаження

субота, 6 липень 2024, 10:04

Не у всіх господарок виходить приготувати цю популярну страву так, щоб вона стала предметом гордості, передають Патріоти України. Здавалося б, жодних складнощів виникнути не повинно: при простому наборі продуктів завжди можна порадувати близьких апетит...

Як зробити деруни золотистими - секрет, яким користуються бабусі

субота, 6 липень 2024, 9:13

Деруни - одна з найвідоміших страв нашої кухні. Однак вони мають величезну популярність і в багатьох інших країнах, передають Патріоти України. Вони відрізняються приємним смаком, який стає ще яскравішим у поєднанні зі сметаною або соусами. Однак часом...