Про те, як правильно готувати класичний борщ, написано чимало статей. Однак мало кому відомо, які інгредієнти не варто використовувати, передають Патріоти України
Рецепти приготування борщу існують у багатьох народів, та всі вони, здебільшого, схожі між собою.
Якщо розбиратися більш детально, то навіть в Україні борщ готують по-різному, залежно від регіону.
Додають червоний болгарський перець, гриби та чорнослив, груші та квасолю, пампушки та грінки, фрикадельки та галушки.
То що тоді не можна класти в борщ?
Як виявилося, нічого спільного з класичним борщем не має страва, приготовлена з сосисками, морепродуктами та рибою.
Правильніше назвати таку страву супом з буряка з рибою (або сосисками).
Жодної риби та напівфабрикатів у борщі бути не повинно, відзначають професіонали, які варять справжній борщ виключно зі справжнім м’ясом.
Крім того, не варто класти в червоний борщ гречку, баклажани, кабачки або хоча б не називайте те, що зварили з цими інгредієнтами, борщем.
У той же час допускаються деякі відступи щодо використання капусти – білокачанну можна замінити пекінською.
Також не буде претензій до господинь, які додають у страву свіжі чи сушені гриби.
Не у всіх господарок виходить приготувати цю популярну страву так, щоб вона стала предметом гордості, передають Патріоти України. Здавалося б, жодних складнощів виникнути не повинно: при простому наборі продуктів завжди можна порадувати близьких апетит...
Деруни - одна з найвідоміших страв нашої кухні. Однак вони мають величезну популярність і в багатьох інших країнах, передають Патріоти України. Вони відрізняються приємним смаком, який стає ще яскравішим у поєднанні зі сметаною або соусами. Однак часом...