Що не можна робити 31 грудня в новорічну ніч і за столом, щоб не накликати на себе біду

Астрологи впевнені - до святкування Нового року потрібно поставитися вкрай серйозно. Адже будь-яка дрібничка може вплинути на ваше майбутнє, передають Патріоти України.

Кожен чув вислів “Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш”. Однак астрологи стверджують, що це справді так. Вони рекомендують серйозно продумувати святкування Нового року, щоб в прийдешньому році жити радісно, шасливо та успішно. Що ж не можна робити за столом у Новий рік?

  1. За рекомендацією астрологів в новорічні свята краще поводитися стримано, не показувати зайвих емоцій. Тому не варто сваритися, а якщо все є виник конфлікт, краще його вирішити до того, як сідати за новорічний стіл.
  2. Кішці, якщо вона є вдома, краще не дозволяти вистрибувати на стіл. На жаль, ці чотириногі улюбленці можуть принести в ваше життя негативну енергетику. Звичайно, вони ще й банально заважають святкувати.
  3. Щоб у прийдешній рік Дерев'яного Дракона не стикнутися з фінансовими проблемами, не варто змітати зі столу та інших поверхонь на кухні крихти їжі. Спочатку зберіть їх у серветку, а потім викиньте.
  4. Важливо, щоб новорічний стіл не хитався. За народними прикметами в такому разі ви можете накликати на себе не лише неприємності, але й хвороби в прийдешньому Новому році.
  5. Не ставте на новорічний стіл посуд з тріщинами чи сколами, щоб не провести рік Дракона в конфліктах та скандалах.
  6. Серед наших пращурів існувала думка, що не варто викидати сміття в новорічну ніч, 31 грудня, тому що разом із ним з вашого життя "викидаєте" успіх та талан.
  7. 31 грудня і 1 січня краще не позичати гроші. Астрологи стверджують, що вони вбирають в себе позитивну енергетику господаря, і він її позбудеться, якщо їх віддасть.
  8. У Новий рік краще не йти із порожніми кишенями та гаманцем. Перед святкуванням покладіть туди хоча б одну купюру або монету (останню краще жовтого кольору), тоді прийдешній рік не мине у бідності.
  9. Для новорічного застілля не підходять страви з раків, крабів, омарів. Коли вони рухаються, то “задкують назад”. Тому від них радять відмовитися, щоб не накликати на себе старі негаразди та проблеми.
  10. В новорічну ніч проти 1 січня не пришивайте ґудзики, щоб старі проблеми не переслідували вас в році Дракона.
  11. Якщо напередодні ви здали одяг або взуття в ремонт, до початку Нового року їх варто забрати. Інакше в прийдешньому році на вас будуть чекати різноманітні матеріальні проблеми.
  12. Також наші пращури намагалися не стригти нігті чи волосся в останній день року та 1 січня. Казали, той, хто ослухається, може отримати проблем зі здоров’ям.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...