Що обов'язково додати в курячий фарш, щоб котлети були соковитими та м'якими - лише один інгредієнт

Куряче м'ясо - ідеальний продукт для приготування соковитих та смачних домашніх котлет, а також відбивних. Для того, щоб котлети були соковитими, кулінари радять додати у фарш смажену цибулю. Кулінарка Ольга поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих курячихкотлет, які готуються у духовці.Інгредієнти:

  • фарш із стегна або філе – 700 г
  • цибуля – 100 гр
  • часник – 2 зуб.
  • батон – 100 г
  • молоко – 150 мл
  • сіль – 2/3 ч. л.
  • копчена паприка – 1/2 ч. л.
  • перець – за смаком
  • олія – 2-3 ст. л.
  • панірувальні сухарі

Спосіб приготування:

1. Хліб заливаємо молоком, відразу відіжміть і перекладіть у блендер.

2. Додайте почищену та нарізану цибулю та часник. Все збийте блендером до однорідної кашоподібної консистенції. У фарш перекладіть цю суміш, додайте сіль, копчену паприку та перець.3. Перемішайте все і сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях, викладіть на пергамент або силіконовий килимок, зверху змастіть олією. Запікайте 30-35 хвилин при 200 СТакож на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецепта

Справжній прорив! Нова дієта може знизити ризик деменції на 25% та уповільнити старіння

субота, 28 червень 2025, 18:05

Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...

Розставлено крапки над "і": Чи дійсно дерев’яні ложки небезпечно використовувати на кухні

субота, 28 червень 2025, 17:38

Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...