Куряче м'ясо - ідеальний продукт для приготування соковитих та смачних домашніх котлет, а також відбивних. Для того, щоб котлети були соковитими, кулінари радять додати у фарш смажену цибулю. Кулінарка Ольга поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих курячихкотлет, які готуються у духовці.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Хліб заливаємо молоком, відразу відіжміть і перекладіть у блендер.
2. Додайте почищену та нарізану цибулю та часник. Все збийте блендером до однорідної кашоподібної консистенції. У фарш перекладіть цю суміш, додайте сіль, копчену паприку та перець.3. Перемішайте все і сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях, викладіть на пергамент або силіконовий килимок, зверху змастіть олією. Запікайте 30-35 хвилин при 200 СТакож на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецепта
Заощаджувати буває складно, особливо якщо немає звички. Але навчитися цьому можна, як і будь-чому іншому. Ось три прості способи, які допоможуть помітити різницю на вашому рахунку вже за кілька місяців, передають Патріоти України. Найпростіший спосіб п...
Осінь - час, коли наш організм стає більш чутливим. Імунітет падає, самопочуття змінюється, а травна система особливо реагує на вечірній раціон. Часто неприємні симптоми - здуття, печія чи біль у шлунку - розбуджують нас посеред ночі, порушуючи відпочи...