Печінка є ідеальним продуктом для приготування відбивних, салатів,паштетів, а також її можна смачно смажити, тушкувати. Дуже важливо – прибрати з печінки гіркоту. Для цього її потрібно просто замочити у молоці, а також у воді. М'якості продукту додадуть яблука та цибуля, передають Патріоти України.
Кулінарка Катерина поділиласяв Instagram рецептом м'якої печінки без гіркоти, яку ви дуже легко зможете приготувати.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Печінку замочіть у холодній воді чи молоці на 3-4 години, можна міняти 1-2 рази воду, так гіркота зникне. Після цього очистіть її від плівок і прожилок, поріжте порційно і обсмажте на великому вогні до рум'яної скоринки, попередньо обваливши в борошні
2. Після готову печінки викладіть в каструлю з товстим дном. Зверху додайте нарізану півкільцями цибулю, нарізані на невеликі скибочки яблука, додайте спеції.
3. Залийте окропом так, щоб тільки прикрити печінку і поставте на вогонь, доведіть до кипіння і додайте сметану й вершки, тушкуйте на мінімальному вогні 1 годину.
4. В кінці посоліть і поперчіть, за бажанням додайте ще зелень.
Багато користувачів досі вважають, що смартфон варто розряджати "в нуль" перед підключенням до мережі. Насправді це правило походить з епохи нікелевих акумуляторів і для сучасних літій-іонних батарей не лише зайве, а й шкідливе. Сайт Новини.LIVE розпов...
Нова наукова робота показала, що навіть короткочасне зневоднення шкодить всьому організму. Вчені попереджають: недостатнє споживання води негативно впливає на пам’ять, серце і гормональний баланс, передають Патріоти України з посиланням на. Фахівці рек...