Печінка є ідеальним продуктом для приготування відбивних, салатів,паштетів, а також її можна смачно смажити, тушкувати. Дуже важливо – прибрати з печінки гіркоту. Для цього її потрібно просто замочити у молоці, а також у воді. М'якості продукту додадуть яблука та цибуля, передають Патріоти України.
Кулінарка Катерина поділиласяв Instagram рецептом м'якої печінки без гіркоти, яку ви дуже легко зможете приготувати.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Печінку замочіть у холодній воді чи молоці на 3-4 години, можна міняти 1-2 рази воду, так гіркота зникне. Після цього очистіть її від плівок і прожилок, поріжте порційно і обсмажте на великому вогні до рум'яної скоринки, попередньо обваливши в борошні
2. Після готову печінки викладіть в каструлю з товстим дном. Зверху додайте нарізану півкільцями цибулю, нарізані на невеликі скибочки яблука, додайте спеції.
3. Залийте окропом так, щоб тільки прикрити печінку і поставте на вогонь, доведіть до кипіння і додайте сметану й вершки, тушкуйте на мінімальному вогні 1 годину.
4. В кінці посоліть і поперчіть, за бажанням додайте ще зелень.
Через вологість у наших пральних машинах може накопичуватися цвіль, бруд і вапняний наліт. Це не тільки виглядає неестетично, але й викликає неприємний запах. Окрім того, ця цвіль може залишати плями на одязі, передають Патріоти України. Хороша новина ...
Під час схуднення варто використовувати всі доступні методи, зокрема ті, які дійсно здатні надавати приголомшливі результати. Так, деякі суперпродукти можуть не лише змінити рецепт, допомагаючи покращити смак страв, а й ефективно сприяти схудненню, пер...