Що означає, коли водій авто навпроти схрещує руки - багато автомобілістів забувають про значення жеста

Водійський етикет вимагає від автолюбителів попереджати інших учасників дорожнього руху про різні події та ситуації. Для цього існує ціла жестова мова, де кожен знак має своє значення, передають Патріоти України.

Особливо вона була поширеною у часи, коли у автомобілістів не було допоміжних технічних засобів у дорозі. Сьогодні поговоримо про те, що означає, коли зустрічний водій схрещує руки перед собою.

Насправді, такий сигнал має кілька трактувань. OBOZREVATEL зібрав усі основні значення цього жесту:

  • попереду великий затор або аварія, яка сильно ускладнює рух;
  • дорога перед вами з якоїсь причини перекрита і потрібно шукати інший шлях;
  • ви їдете вулицею з одностороннім рухом, причому у зустрічному напрямку – в такому разі попередження можна отримати навіть від пішоходів.

Попри те, що сучасні навігатори здатні самостійно повідомити про одну із таких ситуацій, подібна поведінка зустрічного водія є жестом ввічливості. Тож за можливості подякуйте за те, що він про вас подбав.

От у чому секрет! ТОП-3 хитрощі, які дозволяють приготувати сирники золотистого кольору

четвер, 18 квітень 2024, 14:08

Найкрасивішими та апетитними є ті сирники, у яких з’явився чіткий золотистий колір. Така страва з кисломолочного сиру виглядає так, ніби її приготували у відомому ресторані. Якщо ж знати кілька хитрощів, то ваші сирники теж виглядатимуть чудово, перед...

А ви це знали? Досвідчені господині розповіли, навіщо класти у воду для варіння яєць сірники

четвер, 18 квітень 2024, 11:12

Яйця - це доступний та корисний продукт, який має бути в раціоні для підтримки здоров’я. Найпростіший варіант їх приготування - варіння, передають Патріоти України. Досвідчені кулінари при цьому кладуть у воду сірники, доки яйця варяться. Але це може з...