Що покласти на підвіконня, щоб запобігти конденсату - незвичайний лайфхак

Конденсат на вікнах дуже небажаний, адже може спричинити плісняву в будинку. Поглинають зайву вологу деякі кімнатні рослини, але боротися з конденсатом треба точково. Для цього вам не потрібно витрачатися на дорогі осушувачі повітря, передають Патріоти України.

Як пише видання Express, основна причина утворення конденсату – відсутність вентиляції. Поліпшення вентиляції вирівнює вологість у власності, проте заміна погано встановлених вікон, дверей та вентиляційних отворів може бути дорогою. Тому на допомогу прийде лайфхак із підручним засобом.

Звучить дивно, але позбутися конденсату на вікнах можна за допомогою наповнювача для котячого лотка. Просто помістіть його в носок, щільно зав’яжіть і розмістіть на підвіконні. Це досить дешевий спосіб розв'язати проблему з конденсацією, який є дуже ефективним. До речі, можна використовувати старі шкарпетки.

Котячий наповнювач вбере конденсат і вже наступного ранку ви побачите, що вікно сухе. Додамо, що саморобний "осушувач" на підвіконні потрібно міняти щотижня або частіше, якщо носок дуже вологий.

Незвичайний тест! Те, як ви видавлюєте зубну пасту, розповість про ваш характер

четвер, 25 квітень 2024, 17:12

Ваші звички багато можуть розповісти про ваш характер. Цей цікавий тест розповість, наскільки ви імпульсивні, вперті, безтурботні чи артистичні, передають Патріоти України. Деталі. 1. Якщо ви видавлюєте пасту зверху, біля самого ковпачка, це означає, щ...

Треба лише кілька хвилин! Простий психологічний тест за картинкою розповість про вас усе

четвер, 25 квітень 2024, 16:14

Якщо ви хочете дізнатися більше про себе, пройдіть цей простий психологічний тест за картинкою. Подивіться на зображення і виберіть жінку найстаршого віку, передають Патріоти України. Деталі. Пам'ятайте, що значення має саме перше враження, тому довго ...