Що покласти у взуття, щоб прибрати неприємний запах - потрібно два підручні засоби

Багато хто стикався з такою проблемою, як неприємний запах з взуття, яке ви знімаєте після прогулянки. Особливо часто він з’являється у спекотну погоду. На щастя, цю неприємність дуже просто вирішити, причому без особливих зусиль та грошових витрат, передають Патріоти України.

Як пише видання Express, допоможуть прибрати "душок" із кросівок або кедів звичайні підручні засоби. Йдеться про харчову соду та чайний пакетик. Лайфхаки здаються елементарними, але працюють просто чудово.

Як позбутися неприємного запаху у взутті

Перший спосіб передбачає застосування харчової соди. Це універсальний предмет, який є у більшості людей у шафі. Для зручності ви можете використовувати старі колготки: лише покладіть в них соду, зав’яжіть і помістіть всередину взуття.

Другий варіант зробити так, щоб кросівки не смерділи на весь будинок, використовувати два або три невикористаних чайних пакетики. Їх необхідно помістити у взуття та залишити на 24 години. Вони відмінно підходять для того, щоб взуття приємно пахло.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...