Як міль часом псує крупи, так іноді борошно псується від жуків. Боротися з цим можливо, проте потрібно знати як правильно це зробити. Крім іншого, можна запобігти появі жуків в борошні за допомогою правильного зберігання продукту, передають Патріоти України.
Жуки в борошні - дуже неприємна подія. Запобігти появі комах можна, для цього необхідно в тару з борошном опустити один з трьох можливих продуктів. Допомогти впоратися з проблемою можуть - часточка часнику, лаврове листя, а також гострий перець. Ці продукти відлякують комах. Також можна спробувати використовувати трави - календула, чебрець або полин. Трави необхідно в сухому вигляді помістити в маленький мішечок, а вже сам мішечок помістити в тару з борошном.
Для того, щоб борошно не долали комахи, важливо не тільки зберігати в ній те, що відлякає жуків, а також те в чому зберігається продукт.
Як правило, найкраще борошно зберігається в полотняних мішках або скляних контейнерах. Важливо не зберігати цей важливий продукт в пакетах з поліетилену, так він швидко відволожиться. В цілому - періодичне просушування борошна на пергаментному папері - необхідний захід.
Як ми вже написали вище - в зберіганні борошна важливо запобігти в ній появі жуків і використовувати правильні ємності. Однак крім цього роль також грає температура, в якій зберігається продукт.
Борошно необхідно тримати в сухому місці без сторонніх запахів. Температура не повинна перевищувати 19 градусів. Найкращим рішенням стане зберігання борошна в холодильнику. Таким чином термін зберігання триватиме, а комахи точно не заведуться.
На жаль, потрібно прийняти той факт, що використання борошна в якому завелися жучки - практично неможливе. В такому випадку продукт вже не ваша власність.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...