Як міль часом псує крупи, так іноді борошно псується від жуків. Боротися з цим можливо, проте потрібно знати як правильно це зробити. Крім іншого, можна запобігти появі жуків в борошні за допомогою правильного зберігання продукту, передають Патріоти України.
Жуки в борошні - дуже неприємна подія. Запобігти появі комах можна, для цього необхідно в тару з борошном опустити один з трьох можливих продуктів. Допомогти впоратися з проблемою можуть - часточка часнику, лаврове листя, а також гострий перець. Ці продукти відлякують комах. Також можна спробувати використовувати трави - календула, чебрець або полин. Трави необхідно в сухому вигляді помістити в маленький мішечок, а вже сам мішечок помістити в тару з борошном.
Для того, щоб борошно не долали комахи, важливо не тільки зберігати в ній те, що відлякає жуків, а також те в чому зберігається продукт.
Як правило, найкраще борошно зберігається в полотняних мішках або скляних контейнерах. Важливо не зберігати цей важливий продукт в пакетах з поліетилену, так він швидко відволожиться. В цілому - періодичне просушування борошна на пергаментному папері - необхідний захід.
Як ми вже написали вище - в зберіганні борошна важливо запобігти в ній появі жуків і використовувати правильні ємності. Однак крім цього роль також грає температура, в якій зберігається продукт.
Борошно необхідно тримати в сухому місці без сторонніх запахів. Температура не повинна перевищувати 19 градусів. Найкращим рішенням стане зберігання борошна в холодильнику. Таким чином термін зберігання триватиме, а комахи точно не заведуться.
На жаль, потрібно прийняти той факт, що використання борошна в якому завелися жучки - практично неможливе. В такому випадку продукт вже не ваша власність.
Смачно нагодувати родину — це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері, які вийде ніжним та аромат...
Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каструлю кубик льоду. Недосвідчен...