Що покласти в шафу і комод, щоб одяг мав приємний аромат - бабусин лайфхак працює 20 років

Неприємний запах у будинку може з’являтися не тільки у ванній, а й у спальні. Особливо страждають наші речі, якщо зберігаються у старих меблях. Однак простий трюк забезпечить приємний аромат вашому одягу без покупки ароматизаторів та саше, передають Патріоти України.

Лише спробуйте покласти в шафу або комод брусок мила. Цим лайфхаком користувалися наші бабусі, пише Express. Так ви зможете зберігати одяг, щоб він довше пахнув свіжістю. Цікаво, що такий натуральний ароматизатор прослужить вам 15-20 років.

Що потрібно зробити, щоб одяг у шафі приємно пахнув: лише візьміть брусок ароматного мила, наприклад, лавандового, і помістіть у кутку полиці разом з одягом або постільною білизною. Речі просочаться чудовим ароматом. Важливий момент: брусок мила має бути загорнутий у папір, а не в пластик. Якщо не вдалося знайти таке, то дістаньте мило з пластикової упаковки і загорніть його в коричневий папір, перш ніж прибрати до гардеробу.

Ще один бонус цього лайфхака в тому, що мило чудово відлякує шкідників. Зазначимо, що мило не псуватиметься дуже довго, але слідкуйте, щоб воно не розм’якло (таке може виникнути в приміщеннях з підвищеною вологістю).

Покращує пам’ять і "стирає" зморшки на обличчі: Названо чудо-напій, який подовжує молодість

четвер, 2 травень 2024, 7:23

Цей напій п’ють як зранку, так і ввечері. Окрім антивікових властивостей, він має надзвичайну користь для здоров’я всього організму, передають Патріоти України. Це напій - зелений чай, який найперше цікавий тим, що призупиняє процеси старіння мозку, шк...

Секрет досвідчених господинь! Як запекти філе, щоб було соковитим та ніжним

четвер, 2 травень 2024, 7:09

Куряче філе досить пісне, а після приготування може бути сухим та давким. Але якщо його приготувати за цим рецептом та запекти саме у фользі, то ви отримаєте ніжне, м’яке, соковите та ароматне м’ясо, передають Патріоти України. Для приготування візьміт...