Що потрібно додати до котлет, щоб вони були соковитими: Цей літній інгредієнт зробить їх ніжними!

Значно покращить смак котлет, зробить їх соковитими, пухкими звичайний кабачок. Тож поспішайте скористатися цим овочем для приготування котлет по-новому, передають Патріоти України.

Інгредієнти для приготування соковитих котлет

  • м'ясний фарш – 500 г,
  • кабачок середнього розміру — 1 шт.,
  • яйця – 2 шт.,
  • манка – 2 столові ложки,
  • сіль та перець – на смак,
  • панірувальні сухарі,
  • олія для смаження

Як приготувати котлети з додаванням кабачка:

  1. Помитий кабачок натерти, посолити, почекати поки утвориться сік та його віджати.
  2. Фарш посолити, додати яйця, манку, ретельно перемішати. Залишити суміш для набухання на 10 хвилин.
  3. З’єднати фарш та кабачки та добре перемішати.
  4. Сформувати котлети та обваляти в сухарях.
  5. Смажити котлети на олії до готовності 20-30 хвилин.

Як старіє мозок після 60 років і що допомагає уповільнити процес

вівторок, 18 листопад 2025, 17:09

Після 60 років мозок зменшується приблизно на 5–10 %, а найбільші зміни зачіпають стовбур мозку та блакитне місце (locus coeruleus), що втрачає до половини нейронів після 65 років. Це призводить до проблем зі сном, сприйняттям температури, пам’яттю, ми...

Відкласти будильник - погана ідея: Лікарі пояснили, чому ця звичка шкодить сну

вівторок, 18 листопад 2025, 16:08

Для багатьох ранковий підйом - справжній виклик, тому кнопку «повтор» натискають майже автоматично. Але експерти попереджають: дрімання по кілька разів підряд лише погіршує ситуацію, передають Патріоти України. Неврологи пояснюють, що додаткові 5–10 хв...