
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України.
Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно.
Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування. По-перше, бажано використовувати спеціальну сковорідку для млинців. По-друге, тісто потрібно наливати на розпечену поверхню так, щоб корж не вийшов занадто товстим. Крім того, не обійтися без використання інгредієнтів, які забезпечують появу дірочок на млинцях.
Що додати до тіста
Потрібно, щоб у тісті з’явилися інгредієнти, за рахунок яких відбувається реакція виділення вуглекислого газу. Подібний результат можна отримати, якщо додати в тісто для млинців певні продукти (на одну склянку борошна):
Під час нагрівання тіста на сковороді має з’явитись багато бульбашок. Під впливом високих температур ці дрібні порожнини почнуть лопатися. У результаті млинці будуть ставати ніздрюватими. Таким чином, ви знімете зі сковороди дуже гарні млинці, які стануть окрасою обіднього і навіть святкового столу.
Пончики бувають не лише солодкі, а й із сочевиці та навіть із курячої печінки. Печінкові пончики - це так смачно! А готувати їх дуже просто та легко. Напевно, такої смакоти ви ніколи не куштували. І це тим більше привід їх приготувати, передають Патріо...
Кисла капуста - класика українського осіннього столу: проста, корисна, вітамінна та головне, приготувати її може кожен, навіть без кулінарних дипломів. На сторінці fermerka.ua поділилися перевіреним способом, який передається, здається, від покоління д...