Що потрібно додати в молоко, щоб продовжити термін його придатності - дієвий лайфхак

Прості правила зберігання продуктів допомагають продовжити термін придатності. І якщо реанімувати черствий хліб допоможе один незвичайний трюк, то молоко, що зіпсувалося, годиться тільки для випічки. Тому важливо дотримуватися деяких нюансів при зберіганні цього продукту, передають Патріоти України.

Про лайфхаки, які продовжать період зберігання молока, пише видання Express. Усього кілька нехитрих рекомендацій допоможуть зберегти цей продукт свіжим до 10 днів. І навіть трохи довше, якщо ви використаєте один дешевий продукт-помічник.

Залежно від типу молока, яке ви використовуєте, після відкриття воно може зберігатись від чотирьох до десяти днів, якщо зберігати його в холодильнику. Тим не менш, ви можете трохи збільшити цей термін за допомогою цього лайфхаку. Його суть полягає в тому, щоб у молоко після відкриття додати сіль. Що потрібно робити:

  1. Додайте дрібку солі в коробку відразу після відкриття. Сіль є консервантом і перешкоджає зростанню бактерій.
  2. Обов’язково добре струсіть коробку і помістіть продукт у холодильник якнайшвидше.

Для досягнення найкращих результатів зберігайте молоко у прохолодній частині холодильника. Тож дверцята — не варіант, це найтепліша частина холодильника, оскільки знаходиться якомога далі від системи охолодження. Натомість тримайте молоко в задній частині середніх або верхніх полиць для максимального охолодження та продовження терміну зберігання.

Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...

Психологічний тест! Що тривожить вас прямо зараз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:12

Наша підсвідомість звикла ховати нашу тривогу в дальню шухляду, щоб ми не відчували стрес і спокійно жили далі. Однак часом такі хованки тільки псують життя, тому що виявити, яка проблема вас турбує, практично неможливо, передають Патріоти України. Якщ...