Що потрібно покласти у відро для сміття на кухні, щоб прибрати неприємний запах - простий лайфхак

Побутові запахи можуть завдавати дискомфорту. Впоратися зі смородом із холодильника допоможе один нехитрий лайфхак, як і з бідою багатьох кухонь - смердючим сміттєвим баком. Є простий та економічний спосіб вирішити цю проблему, передають Патріоти України.

Про лайфхак, який позбавить вас від неприємного запаху відра для сміття на кухні, пише видання Mirror. Важливо, що вам не доведеться купувати агресивні хімічні освіжувачі або аромадифузори, оскільки є натуральний продукт, який вам потрібний.

Смердючі баки для сміття — серйозна проблема, особливо в невеликих приміщеннях. Щоразу, коли ви піднімаєте кришку, щоб щось викинути, цей неприємний запах проникає назовні та може поширюватися чи не по всьому будинку. Якщо ви не спорожнюєте урну щодня, але не бажаєте відчувати запах гнилизни у себе в оселі, придивіться до цього лайфхака.

Все, що потрібно зробити, нанести шар ефірної олії у верхню частину сміттєвого бака. Його вистачить надовго! Ви також можете додати кілька крапель ефірних олій на вату (або ж ватний диск ) і покласти на дно контейнера для сміття.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...