Що потрібно покласти в морозилку, щоб вона працювала краще? Це заощадить вам гроші!

Морозильна камера - один із приладів, які найбільше споживають електрику у будинку. Тому якщо хочете заощадити на рахунках за електроенергію, потрібно використовувати морозилку по максимуму. У цьому допоможе один простий, але дієвий лайфхак, передають Патріоти України.

Як пише видання Mirror, кухонна техніка "їсть" багато енергії, а такі речі, як холодильники та морозильник, не можна вимкнути, поки вони заповнені. Тому у вас немає іншого вибору, окрім як підтримувати їх у робочому стані. Але є спосіб змусити ці пристрої працювати більш ефективно, це допоможе вам заощадити.

Коли морозильна камера заповнена, то працює більш ефективно: утворюється менше місця для надходження тепла, а вміст допомагає охолодити будь-яке тепле повітря, яке проникає всередину. В результаті це знижує витрати. Але це не означає, що ви повинні витрачати купу грошей на їжу для морозильної камери.

Блоки льоду або пакети з водою працюють так само добре, вони є ключовим інгредієнтом лайфхака. Ви можете використовувати пакети із застібкою-блискавкою, наповнені водою, кубиками льоду або навіть пакетами з льодом, щоб запобігти попаданню повітря – ці предмети дешеві, але ефективні.

Наведіть порядок у морозильній камері. Помістіть продукти, які вам не знадобляться найближчим часом, в кінець, щоб вам не доводилося постійно переставляти речі, марнуючи час. Пам’ятайте, що якщо морозильник буде повним і компактним, то буде використовуватися менше енергії, що скоротить ваші рахунки.

Це зіпсує все! ТОП-8 шкідливих звичок, які прискорюють старіння

субота, 27 квітень 2024, 7:22

Експерти з довголіття виділили 8 шкідливих звичок, які змушують вас старіти швидше, передають Патріоти України. "Однією з основних ознак старіння є накопичення клітинних ушкоджень, які призводять до дисфункції органів і, в кінцевому підсумку, до смерті...

Жіночий психологічний тест: Лотерейний квиток визначить ваш ідеал чоловіка

субота, 27 квітень 2024, 7:14

Зустріти ідеального партнера щастить не кожному, і пошук кохання багато в чому схожий на лотерею чи рулетку. Обирай білет і дізнайтеся, який чоловік є вашим ідеалом, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть лотерейний квиток. Ваш в...