Мариновані огірки - дуже проста та смачна закуска на зиму, яку можна готувати зі спеціями, кетчупом, кропом та петрушкою. Але дуже часто банки вибухають через недотримання правил під час приготування, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, як уникнути білого нальоту в банках із маринованими огірками.
Для цього є кілька способів:
Причини, через які розсіл може побіліти:
1. Порушення герметичності
Погані кришки можуть бути причиною утворення білого нальоту на огірках.
2. Нестерильні продукти та банки
Якщо ви погано помиєте огірки та банки для консервування, всередині банок почнуть розмножуватися бактерії та огірки будуть з білим відтінком.
3. Неналежні умови зберігання
Зберігати огірки потрібно в теплому прохолодному місці, а також за кімнатної температури, але не більше 3-х діб.
4. Велика кількість хімічних речовин в огірках
Якщо під час вирощування огірків плоди були обприскані великою кількістю хімічних добрив, тоді через деякий час після засолювання огірків розсіл може виявитися білого відтінку.
Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...
Одна з найбільших неприємностей, що може трапитися з вами в інтернеті – це крадіжка пароля. Це дає хакерам доступ до ваших даних і відкриває чималі можливості для зловживань та шахрайства, передають Патріоти України. Втім, захистити себе можна, створив...