Простішого рецепту смачної домашньої випічки, ніж шарлотка, придумати, напевно, вже неможливо. Десерт до вподоби дорослим і дітям, і нехай це не найдієтичніший пиріг, але на тлі інших кулінарних шедеврів він не зіпсує фігуру, якщо знати міру. Незважаючи на всю видиму простоту, у пирога є свої секрети, що роблять його смачнішим і ароматнішим, передають Патріоти України.
Секрет у тому, що перед тим, як відправити яблука у форму для випічки, їх потрібно правильно підготувати.
Кожен, хто хоч раз готував за цим рецептом, помічав, що у готовому пирогу яблука чомусь опиняються внизу.
Разом з цим через велику кількість фруктів нижня частина пирога виходить дуже вологою або розкисає.
Досвідчені кулінари помітили, що якщо перед тим, як засипати яблука у форму, потрібно обваляти їх у борошні і вони не осядуть на дно.
Тісто рівномірно змішається з фруктами, а пиріг вийде ще смачнішим і ароматнішим.
4 вересня за новим церковним календарем (17 вересня за старим) - день пам'яті священномученика Вавили, єпископа Великої Антіохії, і з ним трьох отроків, а також ікони Божої Матері "Неопалима Купина". у народі 4 вересня прозвали Цибулевий день. . За ст...
Боб-метелик - не просто модний тренд, а справжня філософія зачіски. Вона поєднує елегантність класичного боба з легкістю багатошарових "крилець", які обрамляють обличчя й створюють природний об’єм, передають Патріоти України. Цей варіант боба вирізняєт...