Відварені яйця - це не тільки смачний та корисний сніданок, але ще й необхідний інгредієнт для багатьох апетитних страв та закусок, передають Патріоти України.
Щоб отримати яйця, зварені некруто, «у мішечок» або круто, слід запастися лише годинником. А ось щоб очистити яйця від шкаралупи, знадобиться часом нелюдське терпіння.
Йдеться про ті випадки, коли шкаралупа зовсім не хоче відокремлюватися від основного вмісту, внаслідок чого відривається лише разом із шматочками вареного білка.
Щоб цього уникнути, необхідно підготувати яйця до процесу варіння. Запасіться міцною голкою і можете приступати.
Проколіть шкаралупу з одного боку кожного яйця, перш ніж покласти в каструлю. Краще для цього взяти канцелярську шпильку, якою необхідні документи кріпляться до пробкової стіни.
Варіть яйця як завжди, а після того, як зніміть їх із плити, наповніть каструльку холодною водою. Після того, як яйця охолонуть, шкаралупа буквально злетить з них за лічені секунди.
Для здоров’я серця особливо корисні фрукти, які багаті на антиоксиданти, калій, клітковину та інші речовини, що підтримують судини і знижують запалення. Ось найкращі варіанти, передають Патріоти України. Якщо обирати один, то чорниця і гранат часто наз...
Ідея про те, що певні дні тижня більш "небезпечні", має більше коріння в спостереженнях, фольклорі та статистичних аналізах, ніж у чітких наукових доказах. Проте деякі дослідження і спостереження виділяють такі дні, передають Патріоти України.