Капуста - це один із тих овочів, що зберігає більшість своїх корисних властивостей, як його не приготуй. Найголовніше, що готувати капусту дуже просто, особливо якщо вдома є ще й куряче м’ясо.
1. Капусту очищаємо від верхнього листя, миємо і нарізаємо великими стейками.
2. Складаємо їх на деко, посипаємо сіллю, спеціями і змащуємо оливковою олією.
3. Зверху викладаємо курку.
4. Готуємо соус, змішавши сметану з соєвим соусом і подрібненим за допомогою пресу часником.
5. Поливаємо соусом овочі та курку і прибираємо деко у духовку, розігріту до 180 градусів на 45 хвилин.
Смачного!
Поїздка за кордон може подарувати безліч вражень, але водночас несе ризик розладу шлунку - особливо якщо йдеться про харчування в турецьких готелях. Різноманіття страв на шведському столі часто приваблює туристів, однак незвична бактеріальна флора і не...
Оберіть свій колір очей - і прочитайте, що він розповідає про ваші сильні сторони, емоції, стиль мислення і навіть глибоко приховані риси характеру. Психологічний тест, який здивує точністю навіть скептиків, передають Патріоти України. Ви чутливі та ...