
Капуста - це один із тих овочів, що зберігає більшість своїх корисних властивостей, як його не приготуй. Найголовніше, що готувати капусту дуже просто, особливо якщо вдома є ще й куряче м’ясо.
1. Капусту очищаємо від верхнього листя, миємо і нарізаємо великими стейками.
2. Складаємо їх на деко, посипаємо сіллю, спеціями і змащуємо оливковою олією.
3. Зверху викладаємо курку.
4. Готуємо соус, змішавши сметану з соєвим соусом і подрібненим за допомогою пресу часником.
5. Поливаємо соусом овочі та курку і прибираємо деко у духовку, розігріту до 180 градусів на 45 хвилин.
Смачного!
Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...
Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...