
Капуста - це один із тих овочів, що зберігає більшість своїх корисних властивостей, як його не приготуй. Найголовніше, що готувати капусту дуже просто, особливо якщо вдома є ще й куряче м’ясо.
1. Капусту очищаємо від верхнього листя, миємо і нарізаємо великими стейками.
2. Складаємо їх на деко, посипаємо сіллю, спеціями і змащуємо оливковою олією.
3. Зверху викладаємо курку.
4. Готуємо соус, змішавши сметану з соєвим соусом і подрібненим за допомогою пресу часником.
5. Поливаємо соусом овочі та курку і прибираємо деко у духовку, розігріту до 180 градусів на 45 хвилин.
Смачного!
Менше жиру не завжди означає більше користі. Фахівці пояснили, чому вершкове масло з вмістом жиру 80% може бути здоровішим вибором, ніж так звані легкі аналоги, передають Патріоти України. У таких «полегшених» продуктах виробники часто зменшують кількі...
Багато жінок, прагнучи виглядати доглянуто, іноді несвідомо роблять помилки в макіяжі, які лише підкреслюють зморшки й додають кілька років. Візажисти пояснили, які звички у фарбуванні обличчя краще забути, якщо хочете виглядати свіжо та природно, пере...