Картопляна запіканка - це дуже смачна страва з картоплі, яка швидко готується і стане чудовим варіантом ситного обіду чи вечері для всієї сім'ї. Її можна доповнити фаршем чи будь-яким іншим м'ясом, а також додати сир, який надасть страві особливої пікантності, передають Патріоти України.
Фудблогерка Тетяна Шеремет (tania_sheremet_) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом картопляної запіканки з фаршем та сиром.
Інгредієнти:
1. Картоплю почистити та відварити до готовності.
2. Тим часом подрібнити цибулю та натерти моркву на тертці. Обсмажити на пательні з додаванням цукру.
3. Викласти фарш та спеції. Розім'яти лопаткою. 4. Через 10 хвилин додати томатний соус, тушкувати до випарування рідини.
5. Картоплю порізати кільцями, викласти у форму для запікання. Посолити т а вилити 50 мл гарячої води.
6. Змастити майонезом, викласти фарш та посипати сиром.
7. Випікати за температури 200 градусів на 20 хвилин.
Простий тест у картинках допоможе розкрити характер вашої особистості. Перед вами 5 птахів. Виберіть того, який вам найбільш симпатичний, і читайте трактування тесту, передають Патріоти України. Ви – щаслива людина, яка насолоджується життям за повною...
Дієтологиня Світлана Фус розповіла, чому цей яскравий овоч обов'язково має бути на столі в осінньо-зимовий період, передають Патріоти України. Гарбуз - король осені. Саме так називають цей диво-овоч. Жовто-помаранчеві сорти гарбуза за вмістом бета-каро...