Що приготувати з картоплі і фаршу - дуже ситний рецепт для всієї сім'ї

Картопляна запіканка - це дуже смачна страва з картоплі, яка швидко готується і стане чудовим варіантом ситного обіду чи вечері для всієї сім'ї. Її можна доповнити фаршем чи будь-яким іншим м'ясом, а також додати сир, який надасть страві особливої пікантності, передають Патріоти України.

Фудблогерка Тетяна Шеремет (tania_sheremet_) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом картопляної запіканки з фаршем та сиром.

Інгредієнти:

  • картопля – 4-5 шт
  • фарш (свинячо-яловичий) – 500 г
  • цибуля – 1 шт
  • морква – 1 шт
  • томатний соус – 5-6 ст. л.
  • сир – 150 г
  • майонез – 2 ст. л.
  • цукор – 1 ч. л.
  • паприка – 0,5 ч. л.
  • сухий часник – 0,5 ч. л.
  • орегано – 0,5 ч. л.
  • сіль і перець
  • олія (для смаження)Спосіб приготування:

1. Картоплю почистити та відварити до готовності.

2. Тим часом подрібнити цибулю та натерти моркву на тертці. Обсмажити на пательні з додаванням цукру.

3. Викласти фарш та спеції. Розім'яти лопаткою. 4. Через 10 хвилин додати томатний соус, тушкувати до випарування рідини.

5. Картоплю порізати кільцями, викласти у форму для запікання. Посолити т а вилити 50 мл гарячої води.

6. Змастити майонезом, викласти фарш та посипати сиром.

7. Випікати за температури 200 градусів на 20 хвилин.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...