Найчастіше кислий сир прийнято вживати в сирниках і запіканках або просто перемішаний зі сметаною і цукром, передають Патріоти України.
Але можна урізноманітнити меню і приготувати смачні сирні вафлі, помірно солодкі, ситні, а за наявності фантазії можна використовувати натуральні ароматизатори (в вигляді зелені, якщо це солені сирні вафлі) або наповнювачі (гарбуз, яблуко, мак, кокосова стружка, тощо).
Яйця потрібно змішати з цукром та збити до утворення пишної піни.
Потім отриману масу потрібно додати розтоплене вершкове масло.
Сир краще заздалегідь протерти через сито або перебити блендером. Потім додати в яєчну суміш.
Сюди ж додаємо просіяне борошно та розпушувач, перемішуємо.
Додаємо лимоний сік і мак за бажанням. Вимішуємо до утворення однорідної маси.
Після цього залишається змастити вафельницю маслом і приступати до випікання. На одну порцію у вафельницю накладають по 2 ст. л. тіста випікають близько 5-7 хвилин.
Смачного!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...