Що приготувати з вчорашніх котлет - секрети, якими користуються господині

Ні для кого не секрет, що котлети найсмачніші та їх краще вживати в день їхнього приготування. У розігрітому вигляді страва вже не має таких смакових якостей, передають Патріоти України.

Подробиці

Однак це не означає, що котлети, які ви приготувати вчора будуть несмачними.

Навпаки, вчорашні котлети можуть стати основою дуже смачних страв.

Запікання зі сметаною

Якщо котлети втратили соковитість, це можна компенсувати приємним хрустом.

Щоб досягти такого результату, необхідно запекти страву.

Спочатку їх слід викласти на лист. На всі котлети необхідно покласти кружок томату.

На томат покласти по ложці сметани і посипати сухарями. Також необхідно додати сіль та перець за смаком.

За бажання можна посипати страву тертим сиром. У такому вигляді їх слід запекти в духовій шафі.

Бризоль

Зі вчорашніх котлет можна приготувати і французьку страву під назвою «бризоль».

У «класичному» варіанті це загорнутий у корж фарш.

Однак у запропонованому варіанті борошняної складової не буде.

Спочатку потрібно збити куряче яйце і змішати його з молоком. Отриману суміш слід вилити на сковорідку та приготувати з неї щось середнє між млинцем та яєчнею.

В отриману яєчно-молочну оболонку слід загорнути сир і котлету.

В результаті вийдуть «конвертики», які слід відправити до духовки на 10 хвилин. Температура має становити приблизно 180 градусів.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...