Ні для кого не секрет, що котлети найсмачніші та їх краще вживати в день їхнього приготування. У розігрітому вигляді страва вже не має таких смакових якостей, передають Патріоти України.
Однак це не означає, що котлети, які ви приготувати вчора будуть несмачними.
Навпаки, вчорашні котлети можуть стати основою дуже смачних страв.
Якщо котлети втратили соковитість, це можна компенсувати приємним хрустом.
Щоб досягти такого результату, необхідно запекти страву.
Спочатку їх слід викласти на лист. На всі котлети необхідно покласти кружок томату.
На томат покласти по ложці сметани і посипати сухарями. Також необхідно додати сіль та перець за смаком.
За бажання можна посипати страву тертим сиром. У такому вигляді їх слід запекти в духовій шафі.
Зі вчорашніх котлет можна приготувати і французьку страву під назвою «бризоль».
У «класичному» варіанті це загорнутий у корж фарш.
Однак у запропонованому варіанті борошняної складової не буде.
Спочатку потрібно збити куряче яйце і змішати його з молоком. Отриману суміш слід вилити на сковорідку та приготувати з неї щось середнє між млинцем та яєчнею.
В отриману яєчно-молочну оболонку слід загорнути сир і котлету.
В результаті вийдуть «конвертики», які слід відправити до духовки на 10 хвилин. Температура має становити приблизно 180 градусів.
Досвідчені городники рекомендують починати літній сезон підживлення малини не зі складних органічних добрив, а з мінеральних, які містять у своєму складі азот, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вони швидко засвоюються, тому кущі гарно ро...
Українські дачники і фермери продовжують ділитися з колегами власними ноу-хау, як допомагають їм полегшити «битву за урожай». І разом з фермером-фахівцем з Харківщини, який порадив вирощувати кабачки у шинах, про свій досвід розповіла блогерка, яка вед...