
Якщо ви наварили багато гречки, а просто їсти не хочеться, то час дізнатися, які страви готують із неї. Дуже просто та смачно, а для багатьох ще й оригінально, передають Патріоти України.
Подробиці
- Якщо до гречки додати фарш, смажену цибулю, сіль та перець, а також яйця, то вийде основа для чудових котлет. А для тих, хто любить “лінивий рецепт”, є можливість сформувати тефтелі і запекти в духовці. Просто на декові або у формі, заливши соусом (вода + сметана + томатна паста).
- Гречка може бути смачним варіантом у запіканці. Змішайте кашу з курячим філе, печерицями, цибулею та спеціями. Викладіть у форму, яку попередньо треба змастити маслом. Зверху присипте сиром і запікайте протягом 40 хвилин.
- Салат із гречкою, кислих огірків та печінкою — це неймовірне поєднання. Але не забудьте про заправку: підсмажте цибулю, додайте соєвий соус та вершки, доведіть до кипіння. Перемішайте і смакуйте.
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...
Багато людей переконані, що прізвище - це не просто набір літер у паспорті, а справжній енергетичний код, який може впливати на долю. Тому зміна прізвища нерідко сприймається як новий етап у житті, передають Патріоти України. Нумерологічний підхід. Кож...