
Якщо ви наварили багато гречки, а просто їсти не хочеться, то час дізнатися, які страви готують із неї. Дуже просто та смачно, а для багатьох ще й оригінально, передають Патріоти України.
Подробиці
- Якщо до гречки додати фарш, смажену цибулю, сіль та перець, а також яйця, то вийде основа для чудових котлет. А для тих, хто любить “лінивий рецепт”, є можливість сформувати тефтелі і запекти в духовці. Просто на декові або у формі, заливши соусом (вода + сметана + томатна паста).
- Гречка може бути смачним варіантом у запіканці. Змішайте кашу з курячим філе, печерицями, цибулею та спеціями. Викладіть у форму, яку попередньо треба змастити маслом. Зверху присипте сиром і запікайте протягом 40 хвилин.
- Салат із гречкою, кислих огірків та печінкою — це неймовірне поєднання. Але не забудьте про заправку: підсмажте цибулю, додайте соєвий соус та вершки, доведіть до кипіння. Перемішайте і смакуйте.
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок:
Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...
Після настання 60 років від занять бігом краще відмовитися і замінити їх іншою активністю, наприклад скандинавською ходьбою. Ця рекомендація є загальною настановою, яка базується на статистичному збільшенні ризиків з віком, згідно з Рекомендаціями ВООЗ...