
Якщо ви наварили багато гречки, а просто їсти не хочеться, то час дізнатися, які страви готують із неї. Дуже просто та смачно, а для багатьох ще й оригінально, передають Патріоти України.
Подробиці
- Якщо до гречки додати фарш, смажену цибулю, сіль та перець, а також яйця, то вийде основа для чудових котлет. А для тих, хто любить “лінивий рецепт”, є можливість сформувати тефтелі і запекти в духовці. Просто на декові або у формі, заливши соусом (вода + сметана + томатна паста).
- Гречка може бути смачним варіантом у запіканці. Змішайте кашу з курячим філе, печерицями, цибулею та спеціями. Викладіть у форму, яку попередньо треба змастити маслом. Зверху присипте сиром і запікайте протягом 40 хвилин.
- Салат із гречкою, кислих огірків та печінкою — це неймовірне поєднання. Але не забудьте про заправку: підсмажте цибулю, додайте соєвий соус та вершки, доведіть до кипіння. Перемішайте і смакуйте.
Пшоно окультурений вид проса. Наразі у продажу присутнє лише шліфоване пшоно, бо жорстке лушпиння оболонок робить його складно їстівним. Готувати пшоно можна у вигляді каші, а також варити суп, додавати в салати, передають Патріоти України. Нутриціоло...
Чому одні люди з роками виглядають енергійними та бадьорими, а інші - швидко старіють? Вчені виділяють кілька ключових факторів, які визначають темпи старіння, передають Патріоти України. 1. Генетика
Ваші гени визначають не тільки зовнішність, а й шви...