Що приготувати з вчорашньої гречки: ТОП-3 страви замість простої каші

Якщо ви наварили багато гречки, а просто їсти не хочеться, то час дізнатися, які страви готують із неї. Дуже просто та смачно, а для багатьох ще й оригінально, передають Патріоти України.

Подробиці

  1. Якщо до гречки додати фарш, смажену цибулю, сіль та перець, а також яйця, то вийде основа для чудових котлет. А для тих, хто любить “лінивий рецепт”, є можливість сформувати тефтелі і запекти в духовці. Просто на декові або у формі, заливши соусом (вода + сметана + томатна паста).
  2. Гречка може бути смачним варіантом у запіканці. Змішайте кашу з курячим філе, печерицями, цибулею та спеціями. Викладіть у форму, яку попередньо треба змастити маслом. Зверху присипте сиром і запікайте протягом 40 хвилин.
  3. Салат із гречкою, кислих огірків та печінкою — це неймовірне поєднання. Але не забудьте про заправку: підсмажте цибулю, додайте соєвий соус та вершки, доведіть до кипіння. Перемішайте і смакуйте.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...