
Якщо ви наварили багато гречки, а просто їсти не хочеться, то час дізнатися, які страви готують із неї. Дуже просто та смачно, а для багатьох ще й оригінально.
Подробиці
- Якщо до гречки додати фарш, смажену цибулю, сіль та перець, а також яйця, то вийде основа для чудових котлет. А для тих, хто любить “лінивий рецепт”, є можливість сформувати тефтелі і запекти в духовці. Просто на декові або у формі, заливши соусом (вода + сметана + томатна паста).
- Гречка може бути смачним варіантом у запіканці. Змішайте кашу з курячим філе, печерицями, цибулею та спеціями. Викладіть у форму, яку попередньо треба змастити маслом. Зверху присипте сиром і запікайте протягом 40 хвилин.
- Салат із гречкою, кислих огірків та печінкою — це неймовірне поєднання. Але не забудьте про заправку: підсмажте цибулю, додайте соєвий соус та вершки, доведіть до кипіння. Перемішайте і смакуйте.
За повір'ям, цього дня особливо небезпечно порушувати обіцянку, яку ви дали іншій людині. Православна церква України 30 жовтня за новим стилем вшановує пам'ять і єпископа Зиновія Егейського і його сестри Зиновії, священномученика Маркіяна Сіркузького, ...
Вiдомо, що правильно збалансований сніданок може стати ключем до запобігання раннього старіння мозку. Взагалі правильний вибір продуктів впливає на самопочуття та емоційний стан людини, дозволяє відчувати себе молодшими, передають Патріоти України. Щоб...