Що робити, якщо оселедець пересолений - корисні лайфхаки

Оселедець – це найпростіша та універсальна риба, яка може стати основою для багатьох смачних страв. Її можна просто порізати та подати на стіл із цибулею, можна використовувати в салатах, намазках, паштетах або замаринувати, передають Патріоти України.

Навіть якщо оселедець надто солона на смак, то це не привід відмовлятися від страви. Рrostoway має кілька способів, як виправити ситуацію і зробити рибу менш солоною. Ваш оселедець стане на смак саме таким, як вам подобається.

Що робити, якщо оселедець пересолений

Досвідчені кухарі радять у таких випадках вимочувати рибу у холодній воді протягом 3 годин. У цьому цей час рідина слід кілька разів поміняти. Але кулінари попереджають: вимочена таким чином риба може стати водянистою.

Інші ж поміщають пересолену рибу міцний несолодкий чай. У такому випадку можна використовувати не лише звичайний чорний чай, а й на основі трав. Але будьте готові – напій може трохи змінити смак та запах продукту.

А для тих, хто любить легку кислинку, є ще один варіант. Візьміть лимонний сік, змішайте його з теплою водою у співвідношенні 1 до 3 і помістіть оселедця на деякий час. Така процедура "витягне" сіль із вашої риби.

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...

Незвичайний тест! Те, як ви видавлюєте зубну пасту, розповість про ваш характер

четвер, 25 квітень 2024, 17:12

Ваші звички багато можуть розповісти про ваш характер. Цей цікавий тест розповість, наскільки ви імпульсивні, вперті, безтурботні чи артистичні, передають Патріоти України. Деталі. 1. Якщо ви видавлюєте пасту зверху, біля самого ковпачка, це означає, щ...