Оселедець – це найпростіша та універсальна риба, яка може стати основою для багатьох смачних страв. Її можна просто порізати та подати на стіл із цибулею, можна використовувати в салатах, намазках, паштетах або замаринувати, передають Патріоти України.
Навіть якщо оселедець надто солона на смак, то це не привід відмовлятися від страви. Рrostoway має кілька способів, як виправити ситуацію і зробити рибу менш солоною. Ваш оселедець стане на смак саме таким, як вам подобається.
Досвідчені кухарі радять у таких випадках вимочувати рибу у холодній воді протягом 3 годин. У цьому цей час рідина слід кілька разів поміняти. Але кулінари попереджають: вимочена таким чином риба може стати водянистою.
Інші ж поміщають пересолену рибу міцний несолодкий чай. У такому випадку можна використовувати не лише звичайний чорний чай, а й на основі трав. Але будьте готові – напій може трохи змінити смак та запах продукту.
А для тих, хто любить легку кислинку, є ще один варіант. Візьміть лимонний сік, змішайте його з теплою водою у співвідношенні 1 до 3 і помістіть оселедця на деякий час. Така процедура "витягне" сіль із вашої риби.
Існує думка, що людина повинна проходити 10 000 кроків щодня, щоб не мати проблем зі здоров'ям, жити довше і залишатися в формі, передають Патріоти України. Та чи дійсно це так? Насправді норму про 10 тисяч кроків вигадали зовсім не лікарі, а маркетоло...
Є кілька продуктів, які можуть допомогти зменшити сонливість і покращити настрій завдяки своєму складу. Ось деякі з них, передають Патріоти України. Додати ці продукти до свого раціону може допомогти підтримувати бадьорість та покращити емоційний стан....