Що робити, якщо телефон не підключається до Wi-Fi: ТОП-7 важливих кроків до вирішення проблеми

Всі сучасні смартфони мають опцію підключення до бездротового інтернету Wi-Fi. Однак, іноді можуть траплятися збої у роботі та підключенні, передають Патріоти України.

Є кілька простих кроків, які допоможуть перевірити та налаштувати підключення до бездротового інтернету, пише apostrophe.ua. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Що робити, якщо телефон не підключається до Wi-Fi

Перезавантаження телефону

Перше, що потрібно зробити, це перезавантажити мобільний пристрій. Найчастіше це відразу допомагає, і після увімкнення смартфон бачить і ловить сигнали Wi-Fi.

Налаштування Wi-Fi

Ще одна порада – це перевірити налаштування підключення до Wi-Fi у вашому смартфоні. Вам потрібно переконатися, що опція Wi-Fi увімкнена, а телефон знаходиться в зоні дії сигналу.

Підключення до іншої мережі

Якщо не виходить, підключиться до однієї мережі Wi-Fi, спробуйте підключити телефон до іншої мережі. Це допоможе зрозуміти, що проблема пов’язана чи не пов’язана саме з вашою мережею.

Перезавантаження Wi-Fi-роутера

Спробуйте перезавантажити свій домашній роутер Wi-Fi. Вимкніть пристрій, зачекайте кілька хвилин і увімкніть його. Це може допомогти.

Перевірка пароля Wi-Fi

Переконайтеся, що під час підключення до Wi-Fi ви правильно ввели пароль телефону. Якщо в паролі було допущено помилку, ви не зможете користуватися інтернетом.

Обновлення прошивки смартфона

У налаштуваннях свого телефону перегляньте, чи оновлено його прошивку до актуальної версії. Якщо ні, натисніть кнопку оновити і це допоможе потім підключитися до Wi-Fi.

Скидання налаштувань мережі Wi-Fi

Це радикальніший крок, але він може спрацювати. Знайдіть у телефоні налаштування мережі та натисніть скинути всі налаштування. А потім спробуйте знову підключитися до своєї мережі з введенням пароля. Це може допомогти вирішити проблему підключення. Якщо проблему не вдалося вирішити самостійно, зверніться до сервісу.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...