Що робити, якщо в ящику пральної машини з’явилася пліснява: Геніальний трюк, який розв'яже проблему за 5 хвилин

Якщо ваш одяг неприємно пахне навіть після прання, можливо, це пов’язано з тим, що в контейнері для мийного засобу або кондиціонера для білизни є пліснява. На щастя, є багато хитрощів з очищення цих резервуарів, передають Патріоти України.

Причиною скупчення плісняви може бути застій води в пральній машині, або там можуть накопичуватися залишки мийного засобу, пише santeplus. Розв'язати цю проблему можна за 5 хвилин, не використовуючи хімікатів.

Як позбутися плісняви з лотка для порошку в пральній машині

Завдяки в'язкому та антибактеріальному впливу оцет — це незамінний побутовий інгредієнт, який ідеально підходить для усунення подібних проблем. Щоб скористатися лайфхаком, змішайте невелику кількість кислого розчину з гарячою водою в невеликому тазі.

Використовуючи чисту серветку з мікрофібри, протріть брудний резервуар та залиште засіб на 5 хвилин. Потім промийте лоток і протріть чистою тканиною. Також за допомогою цього розчину ви можете очистити ущільнення пральної машини, які також можуть містити плісняву.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...