Технології в побутовій техніці істотно зробили крок вперед. Але вирішити всі проблеми у розробників техніки все одно не виходить, передають Патріоти України.
Чому таке відбувається, думаємо зрозуміло. У морозильній камері присутня зайва волога або вона негерметична і в неї надходить тепле повітря. Обидві ці проблеми цілком вирішувані.
Розморожуємо морозильну камеру
Перше, що потрібно зробити — розморозити морозилку і повністю позбавити її від льоду. Зробити це можна просто відключивши холодильник від мережі і відкрити двірку морозилки. А можна процес істотно прискорити. Для цього беремо кілька пластикових пляшок, наливаємо в них гарячу воду і кладемо в морозильну камеру. Лід розтане набагато швидше.
Обробляємо морозильну камеру для захисту від намерзання льоду
Після того, як лід в морозилці розтанув, і ви вимили камеру і витерли її насухо, протріть стінки морозильної камери гліцерином. Зробити це можна ватним диском, змоченим в цій рідині. Гліцерин створить тонку плівку і захистить вашу морозилку від швидкого утворення крижаного наросту.
Зберігаємо правильно продукти в морозильній камері
Багато продуктів, які ми зберігаємо в морозилці випаровують вологу, що і призводить до швидкого наморожування льоду. Щоб цього не відбувалося, продукти повинні бути щільно закриті. Для цієї мети можна використовувати пластиковий посуд або поліетиленові пакети з замком. Головне, щоб посуд не боявся низької температури.
Перевіряємо герметичність морозильної камери
Зробити це можна за допомогою паперового листа. Візьміть лист, відкрийте дверцята морозилки, вставте його між дверцятами і закрийте їх. Після чого, витягніть лист звідти. Папір не повинен легко вислизати з-під закритих дверцят морозилки. Якщо це сталося, то камера вашого холодильника негерметична. Викликайте майстра і усувайте цей недолік.
Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...