Що робити, якщо все прилипає до сковороди - наболіла проблема всіх господинь

Коли будь-яке приготування їжі призводить до того, що вона пригорає до сковороди - багато хто замислюється над тим, що прийшов час міняти посуд. Перш ніж це зробити, можна спробувати застосувати кілька рішень, передають Патріоти України.

Що робити якщо все прилипає до сковороди - прості способи

Якщо у вас немає бажання або можливості поміняти сковороду, спробуйте скористатися наступними способами: перед приготуванням налийте трохи води, вона дозволить їжі не прилипати. Також можна спробувати добре розігріти сковороду, потім налити на неї масло, дати йому нагрітися і вже тоді - опустити в нього їжу.

З простих і поширених є два способи - помішування і повільний вогонь. Якщо їжу помішувати дерев'яною лопаткою без зупинки - вона не пригорить. Також можна спробувати готувати на повільному вогні. Він не дозволить їжі пригоріти, тому що сковорода не буде сильно розігріватися.

Як за допомогою солі зробити так, щоб сковорода не пригорала - незвичайний спосіб

Якщо у вас алюмінієва сковорода - швидше за все їжа на ній прилипає. З цим також можна впоратися за допомогою солі. Для початку - вимийте сковороду і висушіть її, щоб не залишилося жодної краплі води. Потім засипте в сковороду сіль і прогрійте її на вогні протягом 7-10 хвилин.

Яка сковорода не пригорає - вибираємо новий посуд

У тому випадку, коли жоден спосіб не допоміг або ви просто вирішили поміняти посуд, до вибору сковороди потрібно підходити особливо відповідально. Саме покриття на новому посуді впливає на те, чи пригорає їжа до дна і стінок.

Для того, щоб ваша сковорода не пригорала, варто звернути увагу на відносно доступне тефлонове покриття, більш якісне - мармурове, і найдорожчі і надійні покриття - гранітне, алмазне, і титанове.

Діти оцінять! Як приготувати повітряний десерт з шоколаду та молока

субота, 18 травень 2024, 17:12

Не дивуйтеся, але з двох інгредієнтів дійсно можна приготувати дуже смачний десерт. Хтось може сказати, що шоколад вже й сам по собі є десертом. Так, звичайно, але нова форма цікавить також. Отже, читайте простий до геніальності рецепт десерту. Вам пот...

Гості пальчики оближуть! Неймовірний рецепт запеченої качки

субота, 18 травень 2024, 12:15

Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...