
Процес готування може зіпсувати ситуація з олією, яка розлітається в різні боки, деякі гарячі краплі потрапляють на руки, обличчя та інші ділянки. Щоб цього не було, потрібно скористатися однією простою хитрістю, передають Патріоти України.
Перед тим як налити на сковороду олію, потрібно прожарити 1-2 ч. л. солі. Кристалики продукту вберуть зайву вологу і смажити картоплю чи м’ясо стане легше та безпечніше.
Можна обійтися без прожарювання солі. Для цього потрібен столовий оцет і шматочок ганчірки або ватяний диск.
Змочують тканину і протирають внутрішню поверхню сковороди, щоб вона ґрунтовно просохла.
Фонтан гарячих бризок забезпечений, якщо використовувати для смаження олію, яку тільки дістали з холодильника. Кулінари використовують для приготування страв олію кімнатної температури і позбавляються бризок.
Не існує ідеальних людей, так само як не буває ідеальних стосунків. Будь-яка пара потребує уваги, роботи і взаємних зусиль. Коли щось ігнорується - з’являється відчуття нестачі: ніби всередині порожнеча, але ви не можете зрозуміти, чого саме, передають...
Лікар-алерголог Олександр Назаренко пояснив, як часто варто змінювати постільну білизну та наволочки, щоб не хворіти. За його словами, наволочка потребує частішої заміни, ніж інші елементи постелі. Про це він заявив в ефірі "КИЇВ24", передають Патріоти...