
Процес готування може зіпсувати ситуація з олією, яка розлітається в різні боки, деякі гарячі краплі потрапляють на руки, обличчя та інші ділянки. Щоб цього не було, потрібно скористатися однією простою хитрістю, передають Патріоти України.
Перед тим як налити на сковороду олію, потрібно прожарити 1-2 ч. л. солі. Кристалики продукту вберуть зайву вологу і смажити картоплю чи м’ясо стане легше та безпечніше.
Можна обійтися без прожарювання солі. Для цього потрібен столовий оцет і шматочок ганчірки або ватяний диск.
Змочують тканину і протирають внутрішню поверхню сковороди, щоб вона ґрунтовно просохла.
Фонтан гарячих бризок забезпечений, якщо використовувати для смаження олію, яку тільки дістали з холодильника. Кулінари використовують для приготування страв олію кімнатної температури і позбавляються бризок.
Навіть корисні продукти можуть нашкодити, якщо їх споживати занадто багато. Помірність у харчуванні допомагає підтримувати здоров’я та досягати бажаних результатів без зайвого стресу для організму, передають Патріоти України. Дієтологи виділяють кілька...
Православна церква України 1 грудня за новим стилем (14 грудня за старим) вшановує праведного Філарета Милостивого і старозавітного пророка Наума, одного з 12 малих пророків і покровителя людей, які займаються розумовою працею. . За старим стилем в...