Процес готування може зіпсувати ситуація з олією, яка розлітається в різні боки, деякі гарячі краплі потрапляють на руки, обличчя та інші ділянки. Щоб цього не було, потрібно скористатися однією простою хитрістю, передають Патріоти України.
Перед тим як налити на сковороду олію, потрібно прожарити 1-2 ч. л. солі. Кристалики продукту вберуть зайву вологу і смажити картоплю чи м’ясо стане легше та безпечніше.
Можна обійтися без прожарювання солі. Для цього потрібен столовий оцет і шматочок ганчірки або ватяний диск.
Змочують тканину і протирають внутрішню поверхню сковороди, щоб вона ґрунтовно просохла.
Фонтан гарячих бризок забезпечений, якщо використовувати для смаження олію, яку тільки дістали з холодильника. Кулінари використовують для приготування страв олію кімнатної температури і позбавляються бризок.
Вчені пропонують неочікуване рішення: якщо не можеш заснути, надінь шкарпетки перед сном, передають Патріоти України. Цей на перший погляд дивний лайфхак допомагає:. Дослідження підтверджують ефективність навіть при температурі до 23°C у спальні — вище...
Процес схуднення може бути виснажливим, особливо коли йдеться про харчування. Підрахунок калорій, макронутрієнтів, споживання достатньої кількості білка, обмеження вуглеводів, питний режим — усе це може нагадувати повноцінну роботу. На щастя, є продукт...