Що треба зробити, щоб звичайні котлети набули копченого смаку

Якщо потрібна смачна до швидка м’ясна страва, треба смажити котлети. Вони майже ніколи не набридають. Особливо, коли можна робити з них різні інтерпретації. Спробуйте приготувати котлети з копченим смаком. Це змінить враженням про звичну страву,, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • фарш — 0,5 кг;
  • цибуля — 1 шт.;
  • яєчний жовток — 1 шт.;
  • часник — 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції;
  • олія.

Як приготувати

Всі інгредієнти, які зазначені в рецепті, потрібно змішати разом. Відбийте фарш. А тепер найголовніше — додаємо секретний інгредієнт. Саме він допоможе змінити смак.

Будемо додавати копчений ковбасний сир. Натріть його на тертці та вмішайте до фаршу. Поставте в холодильник на 30 хвилин. Смажити котлети можна звичайним способом до рум’яної скоринки. Смачного!

Щоб не розізлити Вогняного Коня! Ось що не можна ставити на новорічний стіл

неділя, 21 грудень 2025, 13:10

Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...

Варто знати! Скільки може зберігатись кутя і чи можна її викидати

неділя, 21 грудень 2025, 12:30

Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...