Що треба зробити, щоб звичайні котлети набули копченого смаку

Якщо потрібна смачна до швидка м’ясна страва, треба смажити котлети. Вони майже ніколи не набридають. Особливо, коли можна робити з них різні інтерпретації. Спробуйте приготувати котлети з копченим смаком. Це змінить враженням про звичну страву,, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • фарш — 0,5 кг;
  • цибуля — 1 шт.;
  • яєчний жовток — 1 шт.;
  • часник — 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції;
  • олія.

Як приготувати

Всі інгредієнти, які зазначені в рецепті, потрібно змішати разом. Відбийте фарш. А тепер найголовніше — додаємо секретний інгредієнт. Саме він допоможе змінити смак.

Будемо додавати копчений ковбасний сир. Натріть його на тертці та вмішайте до фаршу. Поставте в холодильник на 30 хвилин. Смажити котлети можна звичайним способом до рум’яної скоринки. Смачного!

Чому грибний суп може гірчити

четвер, 25 грудень 2025, 19:06

Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.

Це може здивувати! Як знежирені продукти провокують целюліт

четвер, 25 грудень 2025, 18:47

Попри популярність дієт, що базуються на продуктах з маркуванням "0% жиру", сучасні дослідження в галузі нутриціології та дерматології дедалі частіше вказують на зворотний ефект. Відмова від корисних жирів на користь знежирених аналогів не лише не допо...