Що треба зробити, щоб звичайні котлети набули копченого смаку

Якщо потрібна смачна до швидка м’ясна страва, треба смажити котлети. Вони майже ніколи не набридають. Особливо, коли можна робити з них різні інтерпретації. Спробуйте приготувати котлети з копченим смаком. Це змінить враженням про звичну страву,, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • фарш — 0,5 кг;
  • цибуля — 1 шт.;
  • яєчний жовток — 1 шт.;
  • часник — 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції;
  • олія.

Як приготувати

Всі інгредієнти, які зазначені в рецепті, потрібно змішати разом. Відбийте фарш. А тепер найголовніше — додаємо секретний інгредієнт. Саме він допоможе змінити смак.

Будемо додавати копчений ковбасний сир. Натріть його на тертці та вмішайте до фаршу. Поставте в холодильник на 30 хвилин. Смажити котлети можна звичайним способом до рум’яної скоринки. Смачного!

Господиням на замітку! Які помідори краще обрати для консервації - три основні критерії

субота, 22 червень 2024, 21:28

Консервація продуктів на зиму - це одне з основних занять господинь влітку. Для того, щоб продукти зберігались цілу зиму та не нанесли шкоду організму, слід уважно підходити до їх вибору, передають Патріоти України. Як правильно обирати помідори для ко...

Коли солити пельмені? Є помилка, якої припускається багато господинь

субота, 22 червень 2024, 17:15

Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України. По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю. Посуд має ...