Що вас тривожить насправді - тест по картинці розповість про душевний стан

Психологічний текст по картинці розповість що тривожить вас насправді. Подивіться на малюнок та виберіть одну з них, передають Патріоти України.

Картинка 1. Ви чуттєва та дбайлива особа. Ви та людина, якій можна поплакатись та попросити пораду. Іншими словами – ви гарний психолог.

Проте слід пам’ятати і про своє особисте життя, а не думати тільки про інших. Не забувайте звертати увагу на свій ментальний стан. Насправді ви хвилюєтеся про те, що вашу підтримку не цінять так, як би вам хотілось, проте вашою добротою можуть зловживати.

Сконцентруйте увагу на собі, інакше вас не покидатиме відчуття того, що у вашому житті замало часу для себе.

Картинка 2. Вашій байдужості можна тільки позаздрити. Ви уособлення спокою та гармонії. Ставлення до життя, як до гри, полегшує вам вирішення будь-яких проблем.

Проте не забувайте показувати свою любов та турботу рідним та близьким, а також милуватися красою навколо себе та помічати дрібниці.

Адже вам інколи здається, що всі навкруг надто перебільшують свої емоції, надто драматизують, через що ви не можете позбавитися відчуття черствості до подій. Ви інколи переживаєте, що не здатні на справжнє кохання, проте насправді ви ще у пошуку тої романтики, яка по-справжньому вас схвилює.

Картинка 3. Вразливість та самоаналіз – ваші найкращі друзі. Частіше ви занурені в себе, не звертаєте увагу на те, що вам кажуть інші. Живете життя у своєму мікросвіті. Єдиний мінус такого стану – самотність. Ви часто відчуваєте себе окремим від колективу чи компанії, Вам часто здається, що Вас ніхто ніколи не зрозуміє... А може Вам саме цього і хочеться? Радимо вийти із зони комфорту та знайти нових друзів!

Картинка 4. Ви – найдобріша людина, яку будь-хто зустрічав у житті. Ви ніколи не відмовите та завжди допоможете, чим зможете. Вас цінують за те, що ви ніколи ні з ким не сваритесь, навпаки – завжди знаходите компроміси. Але де серед тих всіх бажань Ваші? Чого Ви направді хочете? Час задуматися про втому та спустошення, які Ви відчуваєте. Вам потрібно знайти те, що наповнює насамперед Вас.

Картинка 5. Ви чесні та справедливі. Усім приємно мати з вами справу, вести перемовини та домовлятися. Ви завжди кажете людям те, що думаєте, проте інколи ви можете образити людину. До того, як напряму говорити все, що спало на думку, замисліться, наскільки вам важлива людина, з якою ви розмовляєте, а також наскільки ваші слова доречні. Не варто переживати про свої комунікаційні навички та удавану грубість. Ви щирі та прямолінійні. Просто часом інколи не всі готові це оцінити та прийняти.

Картинка 6. Кар'єра, амбіції та керівництво – ваше все! Ви віддані своїй справі та найщасливіші години для вас – це на роботі, де вас цінують, а сама справа приносить задоволення. Проте пам'ятайте, що інколи роботу та життя слід розмежовувати та відпочивати. Так, життя проходить навіть тоді, коли Ви у роботі, і це те, що насправді Вас хвилює, коли Ви відверті з собою. Відсутність балансу — це те, що постійно Вас тривожить, щойно Ви призупините свою інтенсивну залученість в роботу. Чи хочете Ви згадувати з часом лише це? Чи не бракуватиме Вам теплих зустрічей, мандрівок для себе, вечірок чи сімейних посиденьок

Можуть бути небезпечні для гіпертоніків! ТОП-5 продуктів, які підвищують тиск

субота, 20 квітень 2024, 6:38

Хоча проблема зависокого тиску достатньо розповсюджена, не рідкісна й проблема низького тиску. Попри те, що він може залежати від багатьох чинників, дієта та певні продукти можуть допомогти нормалізувати стан. А крім цього, зменшення в раціоні кількост...

Секрет досвідчених господинь! Чи потрібно зливати воду при варінні м’яса

субота, 20 квітень 2024, 6:09

М’ясо є досить суперечливим продуктом, оскільки останнім часом поширюється інформація про його потенційні шкідливі властивості. Зокрема, жирні сорти червоного м’яса сприяють набору ваги, появі проблем із серцево-судинною системою та утворенню пухлин, ...