
Від оливок і шинок до яєць і суперечливого ананаса - вибір начинок для піци може багато розповісти про вашу особистість, передають Патріоти України.
Доктор Алан Хірш, директор Фонду лікування та досліджень запахів і смаку в Чикаго, пояснює, що переваги в їжі відображають тип характеру людини.
У дослідженні взяли участь понад 1000 дорослих американців, які проходили тести на особистість і вказували свої улюблені піцайні топінги. Результати показали цікаві кореляції:
Також дослідники розробили формулу ідеального співвідношення начинки і тіста для найсмачнішої піци.
Ніацин (вітамін B3), відомий як вітамін для енергії та шкіри, дедалі частіше привертає увагу вчених як важлива підтримка для печінки. Нові дослідження показують: він може допомагати запобігати та сповільнювати розвиток жирової хвороби печінки - як у лю...
За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...