Сметана чудово поєднується з багатьма продуктами, але чи корисна вона? За словами фахівців, як і багато інших продуктів сметану важливо вживати в помірних кількостях, пише usatoday.com.
Сметана складається з молочнокислих бактерій і молочних вершків, що робить її кисломолочним продуктом. Ферментовані продукти є джерелом пробіотиків, які життєво важливі для багатьох функцій організму.
Детолог та сертифікований фахівець з лікування та навчання діабету в лікарні Хантінгтон у Нью-Йорку Стефані Шифф каже, що пробіотики:
Молочні продукти також є хорошим джерелом вітаміну D, кальцію та білка.
Однак, сметана жирна. У ній міститься жир шкідливого насиченого типу. Хороша новина полягає у тому, що існують нежирні види сметани, які можна використовувати як альтернативу.Кава давно стала невід'ємною частиною нашого повсякденного життя, і багато хто не уявляє свого ранку без чашки цього напою. Але чи насправді кава може принести користь для нашого здоров'я, передають Патріоти України. Останні дослідження дають нові перс...
Здоровий сон є важливою складовою загального самопочуття та здоров’я. Від того, що ми їмо перед сном, залежить не тільки якість сну, а й здатність нашого організму до відновлення, передають Патріоти України. Однак, деякі харчові звички можуть порушити ...