Сметана чудово поєднується з багатьма продуктами, але чи корисна вона? За словами фахівців, як і багато інших продуктів сметану важливо вживати в помірних кількостях, пише usatoday.com.
Сметана складається з молочнокислих бактерій і молочних вершків, що робить її кисломолочним продуктом. Ферментовані продукти є джерелом пробіотиків, які життєво важливі для багатьох функцій організму.
Детолог та сертифікований фахівець з лікування та навчання діабету в лікарні Хантінгтон у Нью-Йорку Стефані Шифф каже, що пробіотики:
Молочні продукти також є хорошим джерелом вітаміну D, кальцію та білка.
Однак, сметана жирна. У ній міститься жир шкідливого насиченого типу. Хороша новина полягає у тому, що існують нежирні види сметани, які можна використовувати як альтернативу.Набряки можуть бути наслідком неправильного харчування, стресу, малорухливого способу життя або хронічних захворювань. У таких випадках на допомогу приходять натуральні засоби, і одним із них є чай Пуер. Про це пише Marca, передають Патріоти України. П...
Жовті плями від поту - справжній кошмар для білих сорочок. Зазвичай ми намагаємось відмити їх відбілювачем, ризикуючи зіпсувати тканину. Але японські вчені пропонують абсолютно новий метод: синє LED-світло, передають Патріоти України. Команда дослідник...