Сметана чудово поєднується з багатьма продуктами, але чи корисна вона? За словами фахівців, як і багато інших продуктів сметану важливо вживати в помірних кількостях, пише usatoday.com.
Сметана складається з молочнокислих бактерій і молочних вершків, що робить її кисломолочним продуктом. Ферментовані продукти є джерелом пробіотиків, які життєво важливі для багатьох функцій організму.
Детолог та сертифікований фахівець з лікування та навчання діабету в лікарні Хантінгтон у Нью-Йорку Стефані Шифф каже, що пробіотики:
Молочні продукти також є хорошим джерелом вітаміну D, кальцію та білка.
Однак, сметана жирна. У ній міститься жир шкідливого насиченого типу. Хороша новина полягає у тому, що існують нежирні види сметани, які можна використовувати як альтернативу.Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...