Сметана чудово поєднується з багатьма продуктами, але чи корисна вона? За словами фахівців, як і багато інших продуктів сметану важливо вживати в помірних кількостях, пише usatoday.com.
Сметана складається з молочнокислих бактерій і молочних вершків, що робить її кисломолочним продуктом. Ферментовані продукти є джерелом пробіотиків, які життєво важливі для багатьох функцій організму.
Детолог та сертифікований фахівець з лікування та навчання діабету в лікарні Хантінгтон у Нью-Йорку Стефані Шифф каже, що пробіотики:
Молочні продукти також є хорошим джерелом вітаміну D, кальцію та білка.
Однак, сметана жирна. У ній міститься жир шкідливого насиченого типу. Хороша новина полягає у тому, що існують нежирні види сметани, які можна використовувати як альтернативу.Досвідчені квітникарі розкрили рецепт потужного засобу, який поверне до життя квітки, що погано ростуть в осінньо-зимовий період. Підживлення простимулює цвітіння і зробить рослини зеленішими та здоровішими, передають Патріоти України. Поповнити брак п...
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...