Що ви бачите на цій картинці? Відповідь розкриє ваш тип мислення

У психології існує багато різних типів мислення, однак якщо узагальнити, то можна виділити два основних: творчий і логічний. Психологічний тест у картинці задіє підсвідомість і визначить ваш тип мислення, передають Патріоти України.

Щоб дізнатися, який тип мислення переважає у вас, достатньо лише швидко на зображення. Що ви побачили першим?

Голова лева

Якщо ви бачите на зображенні голову лева, це означає, що ви схильні аналізувати й обмірковувати - в вас переважає логічний тип мислення. Ваші сильні сторони: уважність, посидючість і старанність. Ви ретельно обмірковуєте кожне своє рішення і завжди дієте з розумом.

Мавпа на дереві

Якщо ви побачили мавпу, значить, ви любите дивитися на ситуації під різним кутом - в вас переважає творчий тип мислення. До всіх завдань ви підходите з креативом і завжди шукаєте нестандартні шляхи вирішення проблем. У прийнятті рішень ви більше керуєтеся почуттями, ніж логікою.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...