Наша підсвідомість завжди готова поділитися інформацією про характер, однак не завжди ми готові розшифрувати його підказки правильно. Тест по картинці - це чудовий спосіб дізнатися про себе трішки більше, передають Патріоти України.
Придивіться, що ви побачили першим на картинці і дізнайтеся, які риси характеру приховує ваша підсвідомість. Головне не вдумуйтеся, коли дивитеся на картинку — важлива перша думка, а не ретельний розгляд.
Визначилися?
А тепер результати:
Якщо ваші очі в першу чергу зачепилися за чоловіків на картинці, значить інтереси оточуючих ви ставите куди вище своїх. Для вас характерна щира турбота в першу чергу про інших, а про себе вже за залишковим принципом. Однак зайва самовідданість зовсім ні до чого. Не треба доводити себе до знемоги піклуючись про інших. Пам’ятайте, свої потреби теж потрібно задовольняти.
Якщо першими в очі вам кинулися бризки води, то ви дуже обережна людина і завжди перебуваєте напоготові. Ви вже точно знаєте, що оточуюче є далеко не завжди є тим, чим здається на перший погляд. Однак вам в принципі не цікаво розбиратися в істинної суті речей і ситуацій. У вас є жорсткі принципи, від яких ви не маєте наміру відступати, а в будь-яких своїх вчинках і думках ви вкрай обережні.
Якщо найпершим на картинці вами був помічений череп — не сумнівайтеся, ви оптиміст, який звик дивитися на життя з позитивом. У будь-якій ситуації ви здатні знайти щось гарне і навіть отримати з неї користь. Саме такий нестандартний погляд на життя виділяє вас з маси інших людей. Ви любите дізнаватися нове, досліджувати нові горизонти. У вас кипить енергія і ви з задоволенням витрачаєте її на реалізацію нових ідей.
Здорове харчування – важлива складова нашого життя, яка допомагає підтримувати фізичну форму та запобігати хворобам. Проте навіть найкорисніші продукти можуть становити небезпеку для здоров'я, якщо їх неправильно вживати або готувати, передають Патріот...
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...