Що значить, якщо голуб сів на підвіконня? Обов'язково запам'ятайте це!

Люди здавна вірять в безліч прикмет, багато з яких пов'язані з тваринами і їхньою поведінкою. Є серед таких повір'їв і ті, які розповідають, до чого прилітає голуб на підвіконня, передають Патріоти України.

Більшість забобонів, пов'язаних із прильотом птахів, говорять про те, що вони приносять ті чи інші новини. І в залежності від забарвлення, інформація буде приємною або не дуже.

Голуб сів на підвіконня - прикмети

Якщо на підвіконня сів голуб і довго дивиться у вікно, імовірно, це до удачі - можна чекати хороших новин. Якщо він залишив послід на підвіконні - це теж до щастя і прибутку. А коли голуб прилетів на підвіконня і тримає щось в дзьобі - можливе поповнення в родині.

Якщо голуб сів на підвіконня і стукає у вікно, слід чекати змін, а ось хороших чи ні, залежить вже від інших факторів, наприклад - кольору птаха або кількості цих "гостей"

До вас завітали відразу кілька пернатих? Прикмета говорить про те, що вони принесли радісну звісточку або хороші зміни. Наприклад, якщо голуби мило воркують - готуйтеся до швидкого знайомства, яке стане дуже значущим у Вашому житті. Або, наприклад, до весілля, особливо якщо це пара голубів. А ось якщо птахи з'ясовують стосунки - це пророкує сварки з близькими і друзями.

Дрібні негаразди загрожують в тому випадку, якщо пернатий друг повертається після того, як був прогнаний. Якщо голуб прилетів на підвіконня, і чи то пританцьовує, чи то присідає - незабаром до вас можуть прийти гості, кількість яких залежить від числа птахів за вікном.

Голуб прилетів на підвіконня - прикмета за кольором пір'я

Вважається, що характер новин, які приніс вам голуб, залежить від його кольору:

  • білі птахи символізують добробут і мир;
  • руде і подібне оперення віщує цікаві зміни на роботі або великий виграш;
  • сірі голуби можуть "натякати" на прийдешні неприємності;
  • чорні обіцяють хвороби і нещастя.

Також зазвичай вважається, що короткі прильоти птахів не несуть жодних забобонних контекстів. З якими б новинами не прилітав до вас голуб, проганяти або лаяти його не варто. Якщо ви вірите в забобони, краще вивчіть докладніше, що може означати та чи інша прикмета, і де в житті є слабка ланка, яку слід перетворити в вашу сильну сторону.

Джерело: УНІАН

А ви це знали? Навіщо додавати соду в яловичу печінку перед приготуванням

вівторок, 18 червень 2024, 16:13

Багато хто відмовляється від вживання яловичої печінки через те, що при приготуванні вона виходить жорсткою. Але досвідчені кулінари знають, як приготувати печінку так, щоб вона вийшла м’якою та ніжною, передають Патріоти України. Потрібно додати соду ...

Чому деруни виходять сухими - помилка господарок

вівторок, 18 червень 2024, 15:12

Іноді приготування дерунів за давно відпрацьованим рецептом зазнає фіаско. Вони виходять сухими або гумовими, передають Патріоти України. Справа в помилках, які припускаються господині ще в процесі вибору та підготовки основних інгредієнтів. Досвідчені...