При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України.
Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверхні сковороди. У цьому випадку замість апетитної гарячої страви на стіл потрапляє розвалене і зовсім не привабливе місиво.
Причин подібної поразки на кулінарній ниві може бути кілька. Найочевидніший чинник, від якого залежить успішність процесу, у сковороді. Навряд чи ви без проблем зможете перевертати заготовки з фаршу, якщо посуд має багато подряпин та зазубрин.
Ні до чого хорошого не приведе і економія на олії – через нестачу жиру страва 100% пригорить. Зазвичай не хочуть прощатися з поверхнею сковорідки і ті котлети, які не паніровані в сухарях або борошні.
Нарешті, прилипати до посуду в процесі смаження можуть і ті котлети, яких на сковороді занадто багато – постарайтеся заповнювати поверхню сковорідки так, щоб між ними був хоча б 1 см вільного простору.
Поки що в Україні немає штрафів, якщо водії продовжують їздити на літній гумі взимку. Однак, українців все ще можуть оштрафувати на 20-40 неоподаткованих мінімумів (а за повторне порушення позбавити прав до півроку) за шини, які не відповідають технічн...
Полив є одним з найважливіших елементів догляду за кімнатними рослинами, адже правильний режим поливу забезпечує їм гарний зовнішній вигляд, здоровий ріст та довговічне цвітіння. Як зрозуміти, скільки саме води потребує конкретна рослина, і коли краще ...