
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України.
Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверхні сковороди. У цьому випадку замість апетитної гарячої страви на стіл потрапляє розвалене і зовсім не привабливе місиво.
Причин подібної поразки на кулінарній ниві може бути кілька. Найочевидніший чинник, від якого залежить успішність процесу, у сковороді. Навряд чи ви без проблем зможете перевертати заготовки з фаршу, якщо посуд має багато подряпин та зазубрин.
Ні до чого хорошого не приведе і економія на олії – через нестачу жиру страва 100% пригорить. Зазвичай не хочуть прощатися з поверхнею сковорідки і ті котлети, які не паніровані в сухарях або борошні.
Нарешті, прилипати до посуду в процесі смаження можуть і ті котлети, яких на сковороді занадто багато – постарайтеся заповнювати поверхню сковорідки так, щоб між ними був хоча б 1 см вільного простору.
Лавровий лист - корисна спеція, яку можна легко знайти на кухні у кожної господині. Але, на відміну від інших, лаврушку можна використовувати не тільки для приготування їжі, але й для багатьох корисних речей. Про це пише 24 канал з посиланням на Apartm...
Такий овоч, як сира картопля, яка є майже на кожній кухні і часто знаходиться в межах досяжності собаки, може бути токсичним для домашніх тварин, передають Патріоти України. За словами ветеринарної медсестри Лії Каллаган з Butternut Box, сира, зелена а...