При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України.
Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверхні сковороди. У цьому випадку замість апетитної гарячої страви на стіл потрапляє розвалене і зовсім не привабливе місиво.
Причин подібної поразки на кулінарній ниві може бути кілька. Найочевидніший чинник, від якого залежить успішність процесу, у сковороді. Навряд чи ви без проблем зможете перевертати заготовки з фаршу, якщо посуд має багато подряпин та зазубрин.
Ні до чого хорошого не приведе і економія на олії – через нестачу жиру страва 100% пригорить. Зазвичай не хочуть прощатися з поверхнею сковорідки і ті котлети, які не паніровані в сухарях або борошні.
Нарешті, прилипати до посуду в процесі смаження можуть і ті котлети, яких на сковороді занадто багато – постарайтеся заповнювати поверхню сковорідки так, щоб між ними був хоча б 1 см вільного простору.
Ви коли-небудь замислювалися, що саме допоможе вам знайти справжнє щастя? У нас є чарівний спосіб це дізнатися, передають Патріоти України. Тест у картинці підкаже, що саме принесе радість і гармонію у ваше життя. Будьте готові відкрити для себе щось н...
7 серпня: церковне свято сьогодні, чому потрібно обов'язково подати милостиню. 7 серпня за новим церковним календарем (20 серпня за старим) - день пам'яті двох преподобних, Пимена Багатохворобливого, Печерського і Пимена, ігумена, пісника Печерського. ...